Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Бойко Борисов в отговор на Корнелия Нинова: Ако не бях джентълмен, щях да я сравня с друга птица, а не с ястреб (ВИДЕО)

“Дали съм врабче, дали съм гълъб, няма да влизам в стилистиката на тази дама, защото аз съм джентълмен”, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с обвиненията на Корнелия Нинова, че във външната политика той е ястреб. По думите му служебното правителство проваля БСП.

“Мога само да поздравя служебното правителство, ако са направили това, което Министерството на отбраната днес каза, че са изпълнили нашите решения”, каза още Борисов.

„Ако са подписали, както твърдят нашите решения, ги поздравявам“, заяви той. „Президентът и върховен главнокомандващ беше в щаба на НАТО, ако там той заяви, че предишното правителство е взело грешно решение или новото на БСП не стои зад тези идеи при гласуването преди няколко дни това нямаше да се случи“, посочи лидерът на ГЕРБ. „Дали съм врабче, дали съм гълъб, няма да влизам в тона на тази дама, защото съм джентълмен, ако не бях щях да я сравня с някоя птица, а не ястреб“, коментира Бойко Борисов. „Тези хора използват много каруцарски речник, както му казват в Банкя, и не желая да го правя“, посочи той и допълни, че предлага на БСП да седнат в нормална обстановка да обсъдят тези въпроси.

„Неслучайно толкова бягат от това, че правителството „уж“ не било тяхно, защото в предизборната кампания искат да излязат със старите си опорни точки, а правителството ги проваля“, обясни лидерът на ГЕРБ. „Не им излязоха сметките за нарушения в министерствата, за границата и за това, което военния министър гласува на срещата с военните министри“, заяви Бойко Борисов. Според него ако БСП са били против санкциите срещу Русия са могли да предложат отмяната им в Брюксел.

Публикувахте от Бойко Борисов в 21 февруари 2017 г.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (9)

 1. Sto si prost, be Bojkoooo! “JASTREB” e wljazlo w politicheskija rechnik otdawna, ama ti kak da si go chul na selo 🙂

 2. Другарите се смеят на ББ, че бил от село. Всъщност Банкя винаги е бил град, а сега е квартал на София. Все едно Корни не е от Крушовица, ами е от квартал на Лондон. Що се отнася кой е ястреб и кой не е личи от това кой подписа договора с НАТО и кой плака на рамото на цара тогава. Ако Корнелия наистина е човек на място, да инициира референдум за напускане на НАТОто и присъединяване към евразийския военен съюз – пръв ще се подпиша под него. Да ама, не и тя е същата продажна мижитурка като Гоце и Съсела.

 3. -М-а-л-о-у-м-е-н- крадлив -п-р-о-с-т-а-к- се обяви за джентълмен. Алоо парцала бойко, ти от време на време включвай мозъка си бре, може да ти помогне да спреш да говориш -м-а-л–о-у-м-и-я-.

  1. Човека ви го каза правилно. Използвате ,, каруцарски речник,, и ти в това число . Смешник

 4. Прав си Бойко,не е джентълментско да се говори грубо на жена , макар тя да не си знае устата.Но птицата, с която бих сравнила Нинова е папуняк.Непрекъснато сменя гнездата , защото му миришат, а всъщност му дъхка задника.Където и да отидат червените папуняци, замирисва яко.

 5. Невероятно! Борисов, който въведе в официалната политика поведение на уличен бабаит и на квартална мутра, който направи простащината и уличния, каруцарски език своя запазена марка, сега обвинява други в използване на “каруцарски език”, само защото не премълчават дежурните му лъжи по всеки повод. Бравос! Какъв “гълъб” само и какъв новоизлюпен “джентълмен”! “Елате да си узнете лордот”! Неговите министри Ненчев и Митофф само дето не обявиха война на Русия, а недоразумението ПлЮвнелиев, когото Герб сложиха с фалшификации да топли мястото на президент, не остави микрофон, нито трибуна у нас и в чужбина, от които да не хули, да не заклеймява и да не обвинява Русия ежедневно във всички възможни грехове.

  1. Така е… и все пак е за предпочитане пред луканов, фифилота, беров, министрите на виденов, костов, юпитата на дедо и хамстера…

 6. И докато паразитите-политихани се занимават с празно дърдорене ето какво става с децата ни.
  ”„Погребението“ на България. 24-годишен български отличник срина политици, бизнемени и випове с това! Нетът гърми! Покъртително
  Младия Атанас Щерев, пожелал да сподели своята покъртителна история за напускането му на България и най-вече за причините, които споделя с милионите българи, принудили се да напуснат родината, за да могат да оцеляват.
  Историята е тежка, дори и груба, но за жалост отразява тъжната действителност по суров и безкомпромисен начин, който трудно може да бъде оборен. Ето защо народът ни постепенно изчезва, ето до къде ни докараха управниците за 25 години преход. Прочетете и разпространете ако сте съгласни!
  Публикуваме целия текс на 24-годишния Атанас, с няколко отстранени цинични думи, който наистина успя да ни разтърси с разказа си
  Да се сбогуваш с мащехата,наречена България
  Ти си нещо,което не можех да избера.Ти си като майка алкохоличка,и пр*ститутка,от която дълбоко се срамувам,защото ме е оставила на произвола.Като една красива пр*ститутка с прогнила душа.””

  1. абе пич, не ми цитирай някого, който си мисли, че другаде ще го посрещнат с отворени обятия….

Отговорете