Бойко Борисов: Кметът на Копривщица ще върне скандалното решение за статута в ОбС

Kметът на Копривщица, Генчо Герданов, е уверил лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, че ще направи всичко възможно да спре решението на общинския съвет да се премахне статута на града като архитектурно-исторически резерват, като го върне за преразглеждане в ОбС. Това съобщи Борисов във Фейсбукс.

По-рано днес отношение по темата взе и президентът Румен Радев, като заяви че Копривщица принадлежи на цяла България и призова всички, от които това зависи, незабавно да ревизират или спрат решението на общинския съвет.

Днес в 15:00 часа кметът на община Копривщица Генчо Герданов, общински съветници от ГЕРБ и Томислав Дончев, член на Изпълнителната комисия на партията, ще дадат брифинг в партийната централата.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. „Ако отново бъде прието, кметът ще се бори за запазването на статута на града в съда. “
    абе нема да го приемат бе, какъв съд…

  2. винаги караш на проба-грешка,на хората им кандиса да излизаш като чорбаджия и да говориш,сутринта един пробва,след обед го поправяш,не разбра ли,затуй бсп имат вече 27% и ще растат,омръзна на всички да се правиш на цар,аз казах,аз дадох,помисли малко

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.