Борисов на въпрос ще влиза ли в президентската битка: Естествено (ВИДЕО)

Бъзливци вкупом ще тичат при татко Румен да се бие вместо тях.

"Демократична България“ подкрепят „Има такъв народ“, които довчера за тях бяха чалгари, а те нали са умните и красивите. Това коментира пред журналисти премиерът в оставка Бойко Борисов при изписването му от болница "Софиямед", където по спешност в понеделник му беше направена операция на менискуса.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3069638909930825

Той каза, че уважава много Иван Костов, защото е твърд човек. Борисов разказа история как Костов не е подал ръка на Слави Трифонов, когато са били на кино.

"Партията на Иван Костов днес безусловно, каквото и да правят, подкрепят тази партия на Слави Трифонов, а не най-голямата европейска призната партия от всички - партията на ГЕРБ. До вчера те бяха чалгари за тях, изведнъж отиваме безусловно, да са те, да не са ГЕРБ. Ние това искаме да се запомни за историята и както видяха, блъфират с Росенец, но ние подкрепяме за Росенец, не само подкрепяме, а и внасяме", каза още Борисов.

„Слави Трифонов не обича хората и каквито и протести да има, никога няма да се съобрази. Може би това е по-правилно. Не знам. Той е твърд човек и аз много го харесвам. Веднъж със Слави Трифонов бяхме на кино и срещнахме Иван Костов с неговата съпруга пред киното. Той се здрависа с мен. Слави Трифонов си подаде ръката, той си бръкна в джоба и не му даде ръка. Партията на Иван Костов днес безусловно, каквото и да правят, подкрепят партията на Слави Трифонов, а не най-голямата дясна, европейска, призната партия от всички – партията на ГЕРБ“, допълни той.

"Парламентът да вземе решение за Щаба. Да гласуват със същия състав ли ще е или с нов. Министърът за една минута може за подпише", коментира Борисов.

Премиерът в оставка заяви, че няма как така да се яви в парламента. 

Той смята, че се готви управление на задкулисието, ако не управлява ГЕРБ.

"Ще действаме отговорно. Изпращаме най-доброто. Днес преговорният екип на ГЕРБ ще бъде Даниел Митов, Томислав Дончев и Румен Христов. Да видим на "Да България" какво не им харесва", каза още Борисов.

На въпрос ще влезе ли в президентската битка, лидерът на ГЕРБ отговори: "Естествено". Като отиде служебното правителство - да."

"Ако Слави не направи с 165 депутата, а почнат да шикалкавят, това са бъзливци. Не са отговорни хора и всички вкупом ще тичат при татко Румен да се бие вместо тях. Да видим“, добави още Борисов.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3069633546598028

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика