Посланикът на Турция у нас: Ще продължим да спазваме споразумението с ЕС за бежанците

Убиецът на трима българи страдал от мания за преследване Полякът стрелец го очакват пет доживотни присъди

Министър Димов: Системи за видеонаблюдение на горивото ще бъдат инсталирани във всички ТЕЦ-ове у нас

Шестима открити в мазе в Холандия

Уорън фаворит сред US демократите Свалянето на Доналд Тръмп обединява противниците му

Борисов заминава за Брюксел за заседанието на Европейския съвет

Армията на Асад взе бази на САЩ

35-годишен мексиканец е бил прострелян в главата в София

Купуваме 9 пъти по-малко нови коли от германците Румъния ни изпреварва в догонването на богатите страни

Марияна Николова пред ученици от НПГ по Компютърни Технологии и Системи: Хакерските пробиви нанасят щети

Автомобил блъсна две жени, пресичали неправилно в столичния квартал „Младост 3“

Доналд Туск: Сделката за Брекзит може да е факт до часове

Борисов жестоко подведен в скандала с Йончева

Платили сме милиони за шпионска операция, а не за филмите на журналистката

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се оказа жестоко подведен в скандала с Елена Йончева. Още през 2013 г. сценарият „Йончева се вози с правителствени самолети за да прави филмите си, а държавата плаща“ претърпя провал. Тогава Ивайло Московски, който я обвини си оттегли думите, че „престоят и действията на Елена Йончева, когато ходи да говори с партизаните и бунтовниците в Сомалия, струваха на държавата няколко милиона лева.“

От вчерашните изявления на Борисов стана ясно, че правителството е дало 2 млн. лв. през 2010 г. за шпионска операция, а не за филмите на журналистката. Твърденията, че кабинетът „Борисов 1“, след като дошъл на власт, трябвало да даде „милиони за интервютата на Елена Йончева“, остават без покритие.

Журналистката и водач на хасковската листа на БСП Елена Йончева призова лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да се откаже от политиката, ако се установи, че лъже.

„Убедена съм, че става въпрос за голяма лъжа. Ако се докаже, че това, което говори Борисов, не е лъжа, съм готова да се откажа от всякаква политическа дейност и да изляза от парламента. Но ако се докаже, че Борисов лъже, ако е мъж и има чест, и достойнство на държавник, тогава той да поеме отговорността и да напусне политическата сцена.“ Това заяви пред Би Ти Ви Елена Йончева, която води листата на БСП в Хасково. „Нямам никакво съмнение, че този човек ще бъде осъден. Вече съм говорила с адвокати, които ще ме защитават, и не се страхуват от Борисов“, каза журналистката. Тя определи като „евтин роман“ твърденията за намеса и на френското разузнаване в сюжета с документалните й филми. Йончева повтори, че БНТ нищо не е плащала за нейните филми, а пред „Труд“ декларира, че никога не е имала нищо общо с разузнавателните служби.

Не закъсня и отговорът на Борисов. Във Варна той обяви следното: „Ако иска да ме съди, ще призова специализираната прокуратура да извади всичко, коeто сме платили насила. С постановления сме платили близо 2 милиона. Бяха договорени от нейния мъж тогава. Ще поискаме да се разгледа цялата тази сделка – от А до Я.“

Според него „има явен конфликт на интереси. Дадени са едни пари на едни хора за международни проучвания. Това е строго конфиденциална информация, както виждате, не мога да ви спомена. Какво означава това „ГЕРБ краде“? Обиди ме. Попитайте Станишев, той ще обясни дали лъжа или не!“, каза още Борисов по повод разразилия се скандал с Елена Йончева.

Междувременно пиарът на ГЕРБ Севделина Арнаудова написа във фейсбук : „Елена, Елена… питай Станишев, той помни! Хайде със здраве и стига сте се чудили – колко е мъж Бойко Борисов!“

Арнаудова прикачи и материал от август 2010 г., в който е посочено изказване на премиера Бойко Борисов, който твърди, че правителството е отпуснало 2 млн. лв. на Националната разузнавателна служба (НРС), за да бъдат покрити „едни безобразия във Франция“.

„Ако кажа за какво е, след това главният прокурор ще дойде да ме пита за разкриване на класифицирана информация. Казвам, че е безобразие. Ако иска той (Сергей Станишев – б.р.) да си каже за какво е, за да го пипнат за още един документ. Това ни струва много пари. Не е виновен шефът на разузнаването (б.р. – по това време Кирчо Киров), твърди през 2010 г. премиерът.

От публикацията не става ясно за какво точно са похарчени парите тогава. В официалното прессъобщение на МС е посочено, че въпросните 2 млн. лв. се отпускат за „покриване на неотложни разходи до края на годината по текущата издръжка на службата, включително обезпечаване на дейността й зад граница и уреждане на поетите ангажименти по международни договорености“.

Във вчерашните изявления на Борисов и публикацията на Севделина Арнаудова вече не се твърди, че правителството е плащало милиони на БНТ за филми на Елена Йончева. Става ясно, че са дадени 2 млн. лв. на НРС, а причината не може да бъде разкрита, защото е класифицирана информация. Най-вероятно става въпрос за операция на НРС, категорични са бивши разузнавачи.

Самата Йончева допуска, че става въпрос за освобождаването на българката Данка Панчова, която е работела за френска хуманитарна организация и е била държава в плен от сомалийски пирати в продължение на девет месеца. (за случая Панчова вж. долу). Други се усъмниха, че Борисов визира друга операция – по освобождаване на пленения от сомалийски пирати товарен кораб „Маласпина Касъл“, на борда на който има 16 български моряци. Той обаче е плавал под панамски флаг, операторът е италианска компания, а самият кораб е британска собственост. Следователно случаят не може да е свързан с твърдението на Борисов, че сме платили 2 млн. лв. за „едни безобразия във Франция“.

Притоплена манджа
Московски се извини, сбъркал

През май 2013 г. транспортният министър Ивайло Московски обвини Елена Йончева, че през май 2009 г. е летяла с правителствен самолет на Авиоотряд 28 за Сомалия. Той обяви следното: „Престоят и действията на Елена Йончева, когато ходи да говори с партизаните и бунтовниците в Сомалия, след това струваха на нашата държава няколко милиона лева.“ „Разбира се, не всеки журналист има честта и възможността да е приятел на лидера на БСП Сергей Станишев, за да постигне тези „добри ефекти“ за държавата си. Но това е факт. След като има желание да дава мнение навсякъде с писма и опровержения, нека сега да коментира и това. Нейните действия в Сомалия струваха на нашата държава няколко милиона лева. След това трябваше да се разплатим към Франция и ние платихме тази сума – правителството на ГЕРБ. Нека тя да разкаже“, посочи Ивайло Московски.

Йончева отговори светкавично: „Нито полетът до Сомалия, нито снимките са направени с финансовото, логистично или организационно съдействие на която и да е била българска или чужда държавна институция.“ Тя отрече да е летяла с Авиоотряд 28 за Сомалия и обясни, че с оператора са избрали холандските авиолинии за полета си до Джибути. От Джибути до Босасо (Сомалия) летели с местна авиокомпания.

„Целта на пътуването е заснемането на документален филм за сомалийските пирати след отвличането на кораба „Маласпина Касъл“ с български моряци на борда. Не сме „ходили да разговаряме с партизани и бунтовници“, както твърди господин Московски, защото такива там няма. Има сомалийски пирати и сили на „Ал Шабаб“, които представляват терористичното крило на „Ал Кайда“ за Сомалия. Направихме три документални филма. Германската телевизия DW-TV излъчи наш репортаж на тази тема“, заяви Елена Йончева.

Дни по-късно Московски се извини на Йончева, като заяви, че оттегля твърдението си, че „българската държава е платила за нейната журналистическа работа в Сомалия“, а журналистката се отказа от делото.


Отвлечени моряци и българка от хуманитарна организация

През 2008-2009 г. В Сомалия има два случая на освободени български граждани, взети за заложници от сомалийски ислямисти и пирати.

В единия случай, Данка Панчова с още петима служители на френската хуманитарна организация „Действия срещу глада“ е отвлечена от ислямисти на 4 ноември 2008 г. и освободена след 9 месеца, през август 2009 г. Случаят е решен от френското правителство.

Вторият случай е свързан с отвличането на кораба „Маласпина Касъл“ с 16 български моряци на борда. Корабът беше похитен на 6 април 2009 г. от водите на Аденския залив и освободен на 9 май 2009 г.
Телевизионният екип на Елена Йончева е бил в Сомалия през април-май 2009 г. Той не е бил отвличан, поради което никой не е трябвало да плаща откуп.

Ивайло Калфин: Правителствата откупи не плащат

Като външен министър по това време отлично си спомням случая с Данка Панчова. Тя отдавна живее във Франция. В края на ноември българката бе отвлечена с френски и белгийски служители на хуманитарната организация „Действия срещу глада“.
Случаят с освобождаването на заложниците бе решен от френското правителство. България не е поемала ангажименти за плащане. Освен това правителствата откупи не плащат.

Сергей Станишев: Кабинетът не е отпускал пари на Йончева

Елена Йончева е доказан професионалист, чиито филми от най-горещите и опасни точки на света, често са правени само благодарение на нейния ентусиазъм и отдаденост на журналистиката и със скромен, понякога дори крайно недостатъчен бюджет. По време на моя мандат българското правителство не е отпускало средства за филми на Йончева. Прочетох всякакви спекулации за връзка със служби и национална сигурност.

Единствената връзка е, че филмите на Елена са отразявали региони и страни, където не само българската, но и световната сигурност е била застрашена. Винаги съм бил противник на това да се използват лични нападки, да се въвличат близки и семейства в политическите битки. Това често се прави просто за да се отклони вниманието от същественото в кампанията.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (47)

 1. Борисов е куха лейка. Подведен, недо*бан всякакъв шЪ се изкара, грозната тиквена муцуна.

  1. Ти пък от къде се пръкна толкова знаещ.Какво си се вкопчил в тези червени боклуци.

 2. Мъжкар е бaт’бoko!!!! Я кажете има ли друг да съжителствува толкова време с каракачанска овчарка ???? Бaт’бoko, чакаме те да дойдеш на предизборно събрание в Симитли!!! Всичко е готово, има и ибрик, има и вазелин!!!!

 3. те нещата е ясно, че са оформени документално чисто, то Станишев и амнистия си гласува за далаверите. Ама нещата са ясни, просто това е схемата за кражба на пари, пък върви доказвай разузнаването дали ги е дало или не. Борисов е наясно, за да говори всичко това.

 4. Borisov e majkar, a elena e instrument na stalinskata propaganda na ypnelia i cie.

 5. Не разбрах кое му е мъжкото на Борисов?Това,че три пъти на ден си сменя мнението,че се съобразява с“ началниците“от Брюксел или че измъчи народа си???

 6. Мен Борисов не ме е измъчвал.Вас как точно ви измъчваше?! Може и аз да си пожелая…)))

  1. Ами обади му се! Може и да ти се отвори парашута! А и той много си пада по себеподобни!? За тикви , намеквам, не за друго! И си запиши на челото- докато има такива неграмотници като тебе, ще ни управляват мутро-мафиоти и простаци като БЖоко!

   1. абе доктор ли си педал ли си не та знам ,ама явно тебе най тее шибал тоя и оня,затуй и най много врещиш…..

    1. Да кретен, доктор съм! Доказан при това! И както се вижда , се нуждаеш именно от доктор! Затова ела да те прегледам докато не е станал. Прегледът ще бъде безплатен,гарантирам ти!

 7. Бре Бойко, бре Борисов, а стига махленски изяви, бъди на висота или се скрий! Забрави ли, че ходи с правителствен хилекоптер на мач.

 8. В случая нещата са много по-грозни и тежки за Борисов ако това което казва е вярно. Ако Борисов е дал на НРС пари за да покрие някакви „безобразия“ в смисъл – дава държавни пари неправомерно на частно лице Елена Йончева, то тогава Цацаров незабавно трябва да се самосезира или да бъде сезиран и да разследва случая. Борисов е директно за пандиза. А ако не е вярно, то тогава Йончева ще го обрули като слива в съда. Крайния резултат за лицето БМБ-Мутрагеньо е винаги „Симитли“.

 9. Пенчо от Симитли-лапай патката и си трай,педал прост !

 10. Менажирането на принципа на ‘моркова и тоягата’ е типичен за ‘Шарлатанин-а на неуките’ – в неговото обкръжение вече не се съмнявам наведените г*рбове- така ги позиционира до желаното от него място в полу-партер- ОБАЧЕ- има и хора с чест, съвест и достойнство- които той няма и не може да ‘покори по мутренски’
  И тези хора все повече ще ‘никнат’ като гъби след дъжд.
  Оти се натиска за 3ти мандат- да му се чуди чиляк на акъля ?!

 11. Тоя борисов е грозното лице на българската простотия – то не бяха клюки, обиди, подмятания тип „селски закачки“, интриги, самохвалствао, арогантност, откровени лъжи и манипулации.

  Казано накратко – бай Ганьо е жив и здрав и иска пак да управлява.

  Никога повече ГЕРБ , никога повече банкянска демокрация !

 12. Колко ли трябва да си прост за да те подведат жестоко и колко нагъл трябва да си за да плюеш жестоко-отговора може да даде само БМБ.

 13. Спонсори на филма на Йончева за пиратите са Георги Гергов и Лукойл . А ето я и схемата , за да изглежда чиста и невинна Елена Йончева.
  ЕЛЕНА – СТАНИШЕВ – МОНИКА

  Първо била Елена.
  Станишев е премиер.
  Подписва договор за ЕДНИ пари с ЕДНИ хора за МЕЖДУНАРОДНО проучване.
  ЕДНИТЕ хора, вече с подписа на Станишев за ЕДНИТЕ пари, превърнали се в СПОНСОРИ, дават ПАРИТЕ на ЕЛЕНА за извършване на международно проучване на ПИРАТИТЕ в Сомалия.
  Елена е взела парите и си е направила проучването на пиратите в Сомалия, обаче ЕДНИТЕ хора НЕ са още получили парите от Станишев, които пари вече са похарчени от Елена.
  Така Бойко плаща ЕДНИТЕ пари на ЕДНИТЕ хора, похарчени от Елена, но НЕплатени от Станишев.
  Второ беше МОНИКА.
  Станишев подписва договор с Хохегер за международно проучване на имиджа на България.
  Хохегер дава парите на Моника да извърши международното проучване.
  Този път обаче Станишев си е платил, макар и чрез … ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР.
  Една и съща схема – едно и също крадене!

  1. Е на това му се вика въображение. Световната конспирация ряпа да яде. Но между другото имам предложение: предлагам по така описаната схема да се отпуснат едни пари на конспиратора и той като Елена Йончева да направи филм от която и да е рискова точка на планетата(по негов избор). Поне аз бих приела спокойно загубата на тези пари. Но все пак съм сигурна, че няма да има загуба. Просто командировка няма да има. Писането(анонимното плюене на по-добрите от теб) не е като действието.

 14. Приказваме си,лъжем цялата БГобщественост,Ясно и категорично ,че Елена без пари няма как да ходи ,да рискува живота си в Сомалия без пукнат грош.Това ми мирише,като случката с Елена Поптодорова ,сега плаче и заблуждава цяля България и целия свят.Поляците били мръсни и т.н.Ние ,телевизия,радио и вестници се мъчим как да оневиним и Елена Йончева и Поптодорова от някакъв си глупав патриотизъм и националшувинизъм близо до фашизъм.Кой открадна около 5 милярда лева от КТБ.Питам вас масмедийте-Циганите ли.Веднъж застанете като хора и не корете онеправданите,обърнете се към тези които изнесоха цялата държава и не се наситиха.

  1. А според теб и ,,твоите,, информатори…кой окраде КТБ….Във всеки случай не е Орешарски…такива подли и фалшиви ,,новини,, може да се говорят само от наглите , крадливи и лъжливи Гроб-ари на България и народа български !!!
   Това го разбра цяла България…

 15. Смятайте този селски типаж как ни представя в чужбина, разбрал недоразбрал, върти си далаверите и българите страдат.
  Този индивид трябва да излезе от политиката веднъж завинаги. С него България загива на бърза скорост. Всеки може да го излъже, защото е некомпетентен във всякакви отношение.

 16. Ще стане както казах :: Тиквата ще каже че е получил невярна информация и ще натопи и Папата дори , / щото и той може де е виновен/ . И ще се извини с половин „уста“ . Но за пускане на лъжливи събития и данни е № 1

  1. Емко, ами нали, ако Йончева не получи ПЪЛНО, ЦЯЛОСТНО, ДИРЕКТНО И НЕДВУСМИСЛЕНО извинение ще си дири правата в съда? Мислиш ли, че ако е права няма да извлече МАКСИМАЛНА политическа изгода? Айде сега нека се насладим на ефекта! Ако всичко се потули и заглъхне, значи изпод задника на Еленка смърди, но политическото чадърче прикрива оаканото, а ние така сме привикнали с вонята на розовите, та не ни прави впечатление… Колкото до съда – Елена прекрасно знае, че едно такова дело може да се влачи дъъъълги години, а тя през това време да се прави на очщипана мома. За това се натиска за съд. Един ден обаче истината ще стане достояние на всички!

 17. Подведен????? Тоя страхлив капут на снимкта е авторът на всички интриги, схеми, далавери, лъжи и рекетьорщини в България през последните 15 години. Гнусно самовлюбено нищожество.

  1. Поразително точен портрет! Браво!

 18. Браво Вал, пиши им по-често че иначе се правят че не разбират.

 19. Не бързайте с критиките защото е факт че великата журналистка беше параван на Станишев и ползваше протекции и пари.Това е стил на Станишев и като даде пари за имидж а после част от тях се върнаха при сегашната му жена.Да сте чули да е направила нещо Елека през последните години.Чешмата спря и сега се е запътила към парламента.Иначе всички безобразия на Станишев са засекретени и то по времето на Кирчо Киров който е подсъдим в момента.

  Всички безобразия а Станишев са засекретени.Факт е че Еленка му беше параван -жена е ясно.Не всеки журналист има такива връзки.Факт е че плати за имидж на България на и част от парите се върнаха по сметка на сегашната му жена.Всичко се покри.Така че е бързайте с критиките.Еленка стана популярна тогава а нещо да сте чули от 2-3 години да е направила.Чешмата спря и сега тръна в политиката.

  1. Какви 2-3 години? От 7 години Еленка е извън яслата и преживява на подаяния. В периода 2004-2009-та беше журналист № 1 по обикаляне на света и медиини благинки. От тогава НИЩО не се е чуло за нея, камо ли тя нещо да е измъдрила. И бат Сали да има кой да му плаща – и той за пиратите репортаж ще направи. Ама няма…

 20. „Освен това правителствата откупи не плащат.“ – тоя пак излъга

 21. Няма ли кой да направи една ретроспекция на тези които ни управляват: – От танкиста, луканката и селяка Жельо, та до тоя който носи панталони вместо мини-жуп.
  Пък да се видим що за народ сме. Смачкани, унижени, страхливи и подли, гладни и жадни.
  Тези закони и затвори са за всички крадливи чиновници, ама няма силно, смело и консолидирано общество.
  Трите кита на които се крепи държавата са гили и миришат на умряли котки.

 22. ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО СТИГА ДО ИСТИНСКИТЕ НЕЩА Е ВАЛ ВАЛ ,А МОЖЕ БИ И ХРИСТОВА , КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ИСКА , МИЛИ ТРОЛЧЕТА И ТРОЛЧЕНЦА .НА МНОЗИНА ПРИКАЗКИТЕ И ПИСАНИЯТА ГОВОРЯТ ЗА НЕ ИЗЖИВЯН ПУБЕРТЕТ И ОНАНИЗЪМ . И ТАКА , КОЙТО НЕПРЕКЪСНАТО СЕ БИЕ ПО ГЪРДИТЕ , ИСКА ДА ИЗБЯГА ОТ СЪЩНОСТТА СИ .И ПАК ПОСТАВЯМ ВЪПРОСА ! ЗНАЕ ЛИ НЯКОИ ОТ ВАС ПИШЕЩИТЕ КАК СЕ ВЛИЗА В ЗОНА НА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ ИЛИ В ПИРАТСКИ ЛАГЕРИ НА БАНДИТИ , ОБЯВИЛИ СЕ ЗА БОРЦИ . ? МОГА ДА СЕ БАСИРАМ ЧЕ И ПОНЯТИЕ СИ НЯМАТЕ !

 23. Мили хора, нали „искахте“ да се уважаваме, а дори да се обичаме??? Какви се тези цинизми и защо не помислим, че със същите „съветници“ г-н Борисов искаше да излезе да дискутира за СВЕТЛОТО бъдеще на РОДИНАТА ни т.е. на държавата ни с опонентите си от БСП?
  Колкото до г-жа ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА можем да се гордеем с такива професионалисти, като имам пред вид какво ни предлагат много нейни колеги, а и колко от тях могат само да прочетат това, което е създала в полза на държавата ни. А за последните години какво искате, тя няма ли право да се грижи за детето си?
  СЪД ЗА КЛЕВЕТНИКА!!!

 24. Мили хора, нали „искахте“ да се уважаваме, а дори да се обичаме??? Какви се тези
  цинизми и защо не помислим, че със същите „съветници“ г-н Борисов искаше да излезе да дискутира за СВЕТЛОТО бъдеще на РОДИНАТА ни т.е. на държавата ни с опонентите си от БСП? Колкото до г-жа ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА можем да се гордеем с такива професионалис
  ти, като имам пред вид какво ни предлагат много нейни колеги. А за последните години какво искате, тя няма ли право да се грижи за детето си? СЪД ЗА КЛЕВЕТНИКА!!!

 25. А тази шпионска акция на Боко да не е била за доставянето на АК на бартер срещу емигранти?

 26. ПЪТЯТ НА БАНКЯНСКИЯТ ХИТРЕЦ Е ЕДИН ЕДИНСТВЕН – СЛИЗАНЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА, ЗАЩОТО И ПРИ ДВАТА СЛУЧАЯ, ЩЕ ПРИКЛЮЧИ КАЗУСЪТ С НЕПРИЯТЕН РАЗВОЙ ЗА ТОЗИ, КОЙТО САМ СИ ПРИЗНА В МЕДИЙТЕ ПРЕДИ ГОДИНИ, ЧЕ Е ИМАЛ ОФШОРКА В КИПЪР С ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА В ДАЛЕЧНИТЕ 1993, 1994 г. В КИПЪР – С ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА И КАТО КЛИЕНТ НА ПРОКУРАТУРАТА ЗА ИЗНАСЯНЕ НА ПОВЕРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ И НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ. НИКОЙ НЕ Е НАД ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ.

  1. да имаш офшорка не е престъпление, а евроатлантическа ценност.

 27. Боко бил подведен. От какво? Че не е успял да си прибере достатъчно в джоба?!

 28. Представяте ли си ако Борисов не е разбрал за какво е дал толкова пари/след като е бил подведен/ за какъв управленски капацитет става въпрос??? Да ни е жив и здрав и пак акъл да ни дава.

 29. Do you need a loan to consolidate your debt? Do you need a loan to finance or expand your business? Or for the purchase of cars, the purchase of a house and other personal loans ETC we give you a long term loan of five to fifty years maximum with an interest of 2%. You are 100% guaranteed. Contact us through the email address: ((ELLINASFinances@gmail.com))….

 30. И аз искам Борисов да докаже мъжествеността
  си. Смелостта , готовността за соможертва и
  геройски постъпки в името на идеята са вечни
  комунистически лъжи. Кражбите и престъпленията
  на големите другари винаги са били в сверата на
  държавните тайни в името на общественото
  благо. Жената на министерпреседателя с лични
  средства и без облаги се завира в гнездото на
  осите за до ги пита защо са оси? Каква героиня !!!
  Такива с всички разузнавач, изведете доносници,
  които се кичат с мнимите си подвизи по страниците
  И на вашия вестник.
  Тези два милиона лева са похарчени за тази
  комунистическа пачавра свързана с мафията.
  Мафията стои зад нея и тя ви плаши с държавни
  разкриването на държавни тайни. Време е да
  тези гадове да бъдат разобличени.

  1. Пачаврата си ти , недоклатен пе.д.е.р.у.н.гел . Интелектуалното ниво на Елена Йончева е недостижимо за отрепки като тебе . Ти просто не можеш да си представиш да работиш за народа си като разузнавач – това е достатъчно за да разбере нормален човек какво представляваш , а се оказва , че не разбираш и как журналист може да иде в „гнездото на осите“ и то без пари . Вие , продажниците , наистина нищо не правите безплатно – явно и тук , във форума пишете като платени тролове .

 31. Мамката МУ да ЕВА
  кой на Комуняга Боко
  Гащите Осра…!!!

 32. Пожарникаря отдавна знаеме , че е чамова фурнаджийска лопата. От дето я препикаеш , на там е огъва. И външната и вътрешната му поли тика е такава. Ама трябва да има наказани. Не може толкова средства, приказки и медиен тормоз да останат ненаказани. Но, Рибаров е хлъзгава риба, а Независимата Съдебна ВЛАСТ е ялова. Е , затова , ще ви изметем, дългогодишни нагли хрантутници и народни предатели. Без значение какъв цвят и шапка носите.

 33. Борисов е „жестоко подведен“ от природата, като му е дала само две мозъчни клетки. Едната за да лaпа, а другата за да сeрe простотии. Ако беше прочел поне Винету дoкрай, щеше да знае и какво е достойнство.

 34. Свинята Борисов да си ебе долната майка

 35. то и т.Живков беше подведен……Кучетата си лаят, керванът си вървии..

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.