Борисов за Закона за концесиите: Ако имаше нещо нередно, нямаше да го вкараме

Снимка: boykoborissov.bg

Аз съм за ревизия на всичко. Томислав Дончев каза, че ако този закон не мине, ще има кърваво писмо от Брюксел. Направихме необходимото да влезе в последния ден. Ако имаше нещо нередно, нямаше да го вкараме. Това каза на пресконференция лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. „С това вето Радев уби този закон и вече го няма. Не мога да оспорвам ветото на президента“, подчерта Борисов.

По думите му българският интерес ще се пази. „Акцентът в темата сигурност е, че само през официалните КПП-та могат да влизат хора. Всеки, който донесе едно евро повече от докараното от мен, ще го аплодирам. С г-н Путин се разбрахме европейският газов хъб да бъде изграден. България не се е противопоставяла на ЕК. Всички останали само са взимали от България. ЕК е единствената, която дава пари на България. Сега отново с тези 320 млн. го потвърди“, коментира той.

„Очакваме съдът да се произнесе за законността на референдума. ГЕРБ се готви и за мажоритарни избори. Оставаме да чакаме в тази тема“, каза още Бойко Борисов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Проблемът е в казаното и свършеното до сега от герберастите – във всяка една област на политически и икономически аспект – пълна скръб , дори в най-елементарните , но все пак скъпоструващи дейности – като качеството на новия асфалт . А какво остава за области като концесиите например , узаконяващи за десетки години източването на природните ни ресурси без никаква или минимална полза за България .

  2. не го харесвам бойко, ама тука е прав. Радев не трябваше да се връзва на зелените и техните искания. щото те си гледат само джоба

  3. Да, най-много пискаха псевдо еколозите дето си гонят интереса и подхлъзнаха и президента.

  4. Ген. Радев се подведе по популистките искания на шайка „Зелени“, ръководени от Иво Прокопиев! Жалко, ген. Радев, жалко!

  5. Да си жив и здрав, Бoeko, момчето ми!!!! Добре, че Господ те спусна в българската земя!! Без теб сме загубени!!! Туй асфалт, туй магистрали, туй пенсийки, туй метрото, туй околовръстното, туй магнолии, абе да си жив и здрав!!!! И по-често да ходиш до Симитли!!!

Отговорете