Борисов за Закона за концесиите: Ако имаше нещо нередно, нямаше да го вкараме

Аз съм за ревизия на всичко. Томислав Дончев каза, че ако този закон не мине, ще има кърваво писмо от Брюксел. Направихме необходимото да влезе в последния ден. Ако имаше нещо нередно, нямаше да го вкараме. Това каза на пресконференция лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. „С това вето Радев уби този закон и вече го няма. Не мога да оспорвам ветото на президента“, подчерта Борисов.

По думите му българският интерес ще се пази. „Акцентът в темата сигурност е, че само през официалните КПП-та могат да влизат хора. Всеки, който донесе едно евро повече от докараното от мен, ще го аплодирам. С г-н Путин се разбрахме европейският газов хъб да бъде изграден. България не се е противопоставяла на ЕК. Всички останали само са взимали от България. ЕК е единствената, която дава пари на България. Сега отново с тези 320 млн. го потвърди“, коментира той.

„Очакваме съдът да се произнесе за законността на референдума. ГЕРБ се готви и за мажоритарни избори. Оставаме да чакаме в тази тема“, каза още Бойко Борисов.

Коментари

Задължително поле