Борисов към кандидатите за министри: Слушате ме, не защото съм по-силен физически, а защото съм мъдър (ВИДЕО)

Ще спра да куцукам, ще си почина и когато се мобилизирам, когато се види какво могат другите, аз ще се върна. Като какъв няма никакво значение. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов, след като обяви състава на кабинета, който коалицията ГЕБР-СДС предлага.

"И сега вие сте кандидати за премиери, министри, вицепремиери, но ме слушате. Не защото съм по-силен физически, а защото съм доказал мъдростта си през тези години. Иначе Любо (Любен Дилов-син) нямаше да седне до мен. Ние от няколко години по един път в месеца сядаме и си говорим по интелектуални теми, защото за мен той е един от най-добрите съвременни писатели. Той вика: "Ако другите знаят колко си умен и колко неща знаеш, те не са в час", каза още Борисов.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3068775790017137/

"Те и за "Винету" говорят, но тя не е една книга, те са два тома. Те това също не знаят. И както сега децата обичат Спайдърмен, по наше време тези книги и филми бяха", добави той.

В края на срещата Борисов призна, че заради травмата на крака разбира Слави Трифонов. "Не е лесна тая работа, но това не го прави по-слаб. Аз го обичам тоя човек и е доказал 30 години, че е номер 1 в каквото и да било", каза премиерът в оставка. 

По-късно Борисов от болнична стая, където разговаря с няколко пациентки. "Оня ден ми казаха не ходи да риташ топка, ама то акъл не расте, обясни Борисов пред жените.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3068817176679665/

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика