Борисов поздрави ВМА по случай 125-ата годишнина

Снимка: Архив

Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави във фейсбук Военномедицинската академия по случай 125 години от създаването й.

„Поздравявам ръководството и целия екип на Военномедицинска академия по случай 125-та годишнина от създаването ѝ. Те доказаха, че българската медицина е на световно ниво. Благодаря им за отдадеността и професионализма, когато всеки ден спасяват човешки животи. Здравето на всеки един човек няма цена, ние като правителство положихме огромни усилия, за да осигурим възможно най-добрите условия за работа и качествено и модерно здравеопазване. Днес във ВМА заработи нов модерен компютърен томограф за над 800 000 лв., с който ще могат да се извършват качествени и в пълен обем здравно-медицински услуги и профилактични дейности“, написа той.

 

Публикувахте от Бойко Борисов в 1 декември 2016 г.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. въпросът е дали финансирането и не е неколкократно по-високо от това на болниците в провинцията (относителното финансиране разбира се)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.