Борисов се съгласи на дебат с Нинова

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е съгласил на дебат с Корнелия Нинова, научи „Труд“.

Сбълъсък ще се състои идната седмица – на 28 февруари, вторник, от 19.30 ч. в Нова тв.

Изборът на телевизия-домакин се обяснява с това, че от Нова първи изпратили покана, но има готовност за дебати и в други студиа.

Борисов обаче възнамерява води със себе си екипа, изготвил предизборната програма на ГЕРБ, а не както лидерът на БСП го призова – на пряк двубой „като мъже“.

„Лидерът на социалистическата партия приема с уважение поканите на всички водещи медии и  затова предлага дебатът да бъде на неутрална територия и да бъде отразен от всички медии“, съобщиха в отговор от „Позитано“ 20.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Бойко е мръсен парцал,долен мазен боклук. Не му стиска даже с една жена да излезе лице в лице сам.Дайте му да краде,друго не може този боклук.

  2. ВЕБИМИРЧО , СПЕЦИАЛИСТУЕ НЕНАГЛЕДЕН ПО СВИНЕТЕ , ПАРЦАЛИТЕ И КОЧИНИТЕ ! ТОВА ЖЕНА ЛИ Е ИЛИ ПАРТИЙНО ПРОРАГАНДНА МАШИНА ? ТИ БИ ЛИ ХАРЕСАЛ ПОДОБНА ДРУГАРКА ЗА ДРУГАРКА В ЖИВОТА ? ХАЙДЕ СТИГА С ТВОИТЕ НАПЪНИ ДА СЕ ПРАВИШ НА ПРАВОВЕРЕН КОМУНИСТ -ДЕБАТ ОБАЧЕ С РАДИО ДАЛИ МОЖЕ ДА СТАНЕ ? НЕ ВЯРВАМ , ЗАЩОТО НИЩО НОВО НЯМА ДА ЧУЕМ , ОСВЕН БЯСНО ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ НАСЛЕДИ ВЛАСТТА И НАСЪБРАНИТЕ ПАРИ ! АКО НЯМА ПАРИ ЗАЩО ТОГАВА Е ТОЗИ НЕИСТОВ НАПЪН КЪМ ВЛАСТТА? ;;;;;;;;;

    1. Както и друг път се установява – неграмотен , тъп и напорист си . Насъбрани пари при Боко има – в неговите банкови сметки по офшорките – в държавната хазна има остатъци от външните заеми , които Боко и бандата му изтеглиха без да се допитат дори да парламента , където имаха мнозинство . А остатъкът от около 20 млрд.лв. заеми е ~ 1 лрд.лв , но народът ще плаща в бъдеще този нов заем и предишните/натрупани за двайсетина години / около 15 млрд.лв. = ~35 млрд.лв. външен дълг . На практика Боко и бандата му , удвоихте външния дълг на България САМО за 2 години . Всичкия дълг ще го плащат поколения наред българи .

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.