Борисов: С Нинова казваме кой каквото има да казва и народът да си избере (ВИДЕО)

„Корнелия Нинова да си извади министрите, сядаме и тема по тема казваме кой каквото има да казва и народът да си избере.“ Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов след среща с Камарата на строителите в България относно евентуален дебат между него и лидера на БСП Корнелия Нинова.

„С жени трудно се надговарям, но това, което гледах сутринта, от начина, по който се подреждат дебатите няма никакъв ефект“, коментира той.

След всяко управление на БСП идва някакъв модел. Не знам кой е новият „Кой“. Според мен са повече – умножиха се. Оказва …

Публикувахте от Бойко Борисов в 24 февруари 2017 г.

„Не можеш енергиен и финансов министър да ги питаш за престъпност или външна политика. Трябва да се ограничат до 2-3 теми, по които са компетентни“, посочи Бойко Борисов.

„Сеир на хората не искам да правя, да се явим с екипите“, допълни той. „Когато БСП спечелят избори обикновено след това някакъв модел- г-н Герджиков или г-н Орешарски“, поясни лидерът на ГЕРБ.

По повод твърдения на Корнелия Нинова, че е готова и е съгласна за дебат с него пред всички медии Бойко Борисов коментира: „И ние предлагаме така, събираме се на неутрално място, заставаме с екипите си по теми“.

 

 

 

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Но защо. след този доказа/показа нагледно, че не може да управлява, още се бута да го прави:)))? Верно, че със заболяването си е много удобен на определени среди в България, но все пак. Няма ли сила, която да го спре. И е време да отиде на мястото към което принадлежи – болница или затвор. Колко може. Комунетата, сравнени с престъпниците-политиханци и пр. мафиозии от последните 26 г, бяха направо ангели:) Даже временното правит. се оказа, че си е уредило големшки заплатки, когато пенсионерите взимат по 160 лв. Къде им е мястото на садистите и мизантропите? некой да знае. Всичко е за парета братци. Няма политиха, партийки. Обединени – ратуващи за едно общество, свободно от политиханските паразити и монополните мафиози.

  2. Парцала Борисов може да разчита само на лошия матриял, който даже не е чувал колко много милиарди открадна той с айдуците си.

  3. От това му изказване на Боко-т.и.квата личи , че го е страх да води нормален разговор с умната Нинова – и е прав – Нинова ще го зачекне за вътрешна , външна политика , за безработицата , за бедността , за послушковщината му и т.н. , а той може би да е способен да говори само за първа част на „Винету“ – това е успял да прочете .

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.