Корнелия Нинова: Каня Бойко Борисов на дебат – пряк двубой

Снимка: Пламен Стоименов

 

„Изненадана съм от мотива на г-н Бойко Борисов да откаже дебати с мен с арумента, че съм жена“, обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в прессъобщение, коментирайки изявление на лидера на ГЕРБ по-рано днес.

„Първо – това е обида към всички жени, които той смята за недостойни за политически разговор. Сигурно е забравил, че неговата партия подкрепя Закон за равнопоставеност на мъжете и жените. Не се притеснявайте, че съм жена, господин Борисов. Отдавна чакам да се разберем като мъже.

Второ – разбирам, че господин Борисов не желае дебат с мен без подкрепа от експерти. Това показва страх, че не е подготвен да се яви сам в пряк двубой. Каня го на такъв. Нека той определи мястото и условията за това“, призовава Нинова.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (8)

  1. Ма Курнело ма, ми той не може да говори.
    Искаш да създадеш работа на Сестрите в Правителствена ли?

  2. Написах коментар, но вие го отхвърлихте. Приехте горния такъв като по-съдържателен. Четете си го.

  3. Този човек е пълно мекотело. Това мекотело беше премиер 7 години. Нямам думи.

  4. По cцeнapий в началото на дeбeтe тpябвa да си paзмeнят цeлyвkи – леле kakъв ceиp ще бъдe!!!!!

  5. По cцeнapий в началото на дeбaтa тpябвa да си paзмeнят цeлyвkи – леле kakъв ceиp ще бъдe!!!!!

  6. -П-а-р-ц-а-л-а- Борисов щял да се яви с екипа си. Абе -м-ъ-р-ш-а- крадлива, не може срещу една жена да се изправиш сам. Боклука му мръсен може само да краде парите на държавата и народа.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.