Борят се за живота на младото семейство с две деца, ранени при катастрофа в Разградско

Камионът от Добрич е навлязъл в лентата на леката кола и причинил трагедията

Тежко остава състоянието на младото семейство с две малки деца, което пострада по обед в понеделник при катастрофа на пътя Разград – Шумен, близо до разклона за село Гороцвет. Както „Труд” съобщи, при инцидента загинал водачът на „Мерцедес” , който обаче се оказа, че нямал вина за произшествието, както сочеше първата информация, а е бил ударен от добричко камионче, което навлязло в лентата на леката кола.

В отделението по реанимация на болницата в Разград са 23-годишна жена, мъжът й на 29 години и двете им дечица на 3 години и бебе. То вероятно е на около година, съобщили полицаи, които са спасявали ранените. За малкото нямало данни, тъй като било родено във Великобритания, сочи първата информация. То трябвало да бъде транспортирано за лечение във Варна.

Загиналият е на 49 години и е возил семейството на сина си. Хората в „Мерцедеса” били от село Мортагоново, а катастрофата е станала в посока към селото, съобщиха от полицията.

Шофьорът на камиончето и спътникът му са с леки травми.

Тепърва ще се изяснява защо по-голямото превозно средство е навлязло в насрещната лента и се е стигнало до зверския удар, при който е убит на място водачът на леката кола и са ранени тежко още четирима в нея.

Коментари

Задължително поле