Бос Румен Радев стана хит в мрежата Снимката на държавния глава обиколи фейсбук

Президентът Румен Радев, заедно със жена си Десислава и децата от Вълчан дол Лили и Митко.

Снимка на президента Румен Радев със съпругата му Десислава и две деца от родопското село Вълчан дол се превърна в хит в онлайн пространството. На кадъра държавният глава позира бос, облечен с потник и къси панталони, което предизвика бурни реакции сред потребителите в социалните мрежи.

Според публикацията във фейсбук малчуганите се казват Лили и Митко и са в много трудно социално положение – сами гледат болните си родители, а снимката е направена в президентската резиденция в “Бояна”, където децата били на гости.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

    1. Ако беше

      Ако беше Б.Б дали щяхте да пишете такива неща.То щяха да са суперлативи нали

  1. И с какво помогна радев на двете малки дечица, принудени да гледат сами болните си родители. Сама по себе си тази информация говори много лоши неща за държавата, соц. й политика, че и за президента..срам и позор..светът не се е променил БХ – и демагозите са актуални, и тунеядците са в много добро състояние и политиханците продължават да лъжат, живеят на гърба на бедняците и ръсят прах в очите на населението..И с какво тая снимка ще повдигне репутацията на радев..щеше да е много по-добре да помогне на семейството без да го раздухва наляво и надясно, че и по в-ците:)) хахха а щеше да е още по-добре, ако в България нямаше изобщо такива случаи както е по другите държави и както беше преди 89 г в България…дрън, дрън, дрън….и после ….празнота и тишина..само стенанията и писъците на страдащите оттекват в зловещата тишина..както беше написал поета

    1. Най-вероятно Радев е помогнал на семейството , а плюнките ги адресирай другаде – например към Bojidar Mihaylov . Румен Радев поне досега се държи като БЪЛГАРСКИ президент и упреците към него особено по повод тази снимка , са смешни и жалки . Същите плювачи да погледнат идола си Боко-ти–ата , сам признал си , че е прост . От делно може да се окаже , че снимката е папарашка и разпространена без съгласието на Президента .

  2. До сега Румен Радев се държи като земен ЧОВЕК! А първенютата политици с техните маркови костюми и най вече луксозни вратовръзки са забравили от кое село са излезли?Противна политическа сган -на светлинни години от знанията,уменията,толерантността и търпението на президента!!!А това че се държи като нормален ЧОВЕК-САМО МУ ПОКАЧВА РЕЙТИНГА СРЕД БЪЛГАРИТЕ.

  3. Правите ли разлика между земен човек и простак? Щото май не правите… Докато не се получи критична маса в държавата, която да прави тази разлика, ей такива ще ни управляват.

Отговорете