Бояна Генова, участник от “Игри на волята”, пред “Труд”: Когато си гладен и мръсен, няма значение кой си

Бях всеотдайна и себе си, излязох с чест и достойнство

Съжалявам, че нямах възможност да покажа физическите си възможности

Между всички Славяни имаше уважение

Красавицата Бояна Генова е последният отпаднал участник от приключенското риалити шоу “Игри на волята”. Тя беше в отбора на Славяни и се изправи в елиминационен дуел срещу Атанас от племето на Траки. След ожесточена битка, блондинката приключи своето участие в предаването, но си тръгва с много положителни емоции. Пред “Труд” тя разказа за преживяването си в новото за България шоу, в какви отношения е с участниците от своето племе и с какво се занимава в момента.

“Съжалявам, че заради сериозна травма на ръката не успях да продължа да се боря и затова, че нямах възможност да покажа физическите си възможности”, каза Бояна пред вестника след своето отпадане. “В битката срещу Наско на последния елемент с въдицата, болката в ръката ми беше неописуема и не успях да държа въдицата изобщо. В крайна сметка, по-добрият победи”, обясни красавицата.

На въпрос дали се чувства предадена от племето си за номинацията, Бояна отговори: “Аз бях агитаторът за тази номинация, помолих ги да ме изберат, защото знаех, че това е най-доброто за тях. Все пак, играч с травма не може да стигне далеч. А и бях решила независимо от развоя на битката срещу Наско да напусна “Игри на волята”, тъй като здравето е над всичко”.

Участничката от племето на Славяни сподели, че след отпадането си се чувства като победител. “Победих себе си, победих страховете си. Бях всеотдайна и себе си. Излязох с чест и достойнство”, обясни Бояна.

Красавицата издаде още и какво мисли за останалата част от отбора си и с кого поддържа връзка след края на снимките

на шоуто. “Тези хора влязоха в сърцето ми, всеки един от тях е специален за мен. Между всички нас имаше уважение, което е най-важното в човешките взаимоотношения. Независимо от леките пререкания с някои от момичета, аз отвърнах с усмивка, а можех да бъда и лоша. Но всеки дава това, което носи в сърцето си. Виждам се с всички и сме останали с добри чувства един към друг. Успях да намеря приятели във формата”, допълни Бояна.

Преди известно време зрителите станаха свидетели на малък сблъсък между нея и плеймейтката Марешка, с която деляха един покрив над главите си в “Игри на волята”. “Както мъжете искат да владея територия, така сме и жените. Аз бях тази, която с лекота завладя територията, може би това е причината Марешка да изпита лоши чувства към мен. Трябваше є време да осъзнае някои неща и след това получих извинение, което се надявам да е било искрено. Аз не тая лоши чувства към нея. Напротив, тя е много сладка. И както казах, и сега си пишем от време на време и когато е в София се виждаме”, коментира ситуацията Бояна.

По думите є лишенията и гладът не са є се отразили толкова тежко. “Мислех, че ще ми е много по-трудно, отколкото всъщност беше. Ако можех още веднъж да изживея всичко с тези хора, бих го изживяла отново точно такова, каквото е”, уточни блондинката.

На въпрос дали е си е мислила да се откаже, Бояна сподели, че това е бил моментът, когато лекарите са є казали, че ако отиде на битка с контузията на ръката си, е щяло да се наложи да я оперират.

Зрителите на “Игри на волята” са изключително активни в социалните мрежи. През последната седмица името на Бояна доста често присъства в коментарите им. Немалка част от феновете на шоуто обаче упрекват красавицата, че не е участвала активно в битките. Сама тя обаче не обръща внимание на тези неща.

“Не чета коментари. Още преди години се отказах. Предпочитам да разполагам с времето си за други, по-важни неща”, категорична е Бояна. Тя коментира и спекулациите на някои от зрителите, че към красивите Славяни е било проявявано специално отношение. “Хората винаги търсят “под вола теле”, ама теле няма. Само ние знаем какво ни костваше всичко, на което бяхме подложени”, добави тя.

Генова е един от малкото участници, които бяха популярни още преди участието им в “Игри на волята”. Тя беше един от главните герои в предаването “София Ден и нощ”, което доскоро се излъчваше по Нова телевизия. “Едното няма нищо общо с другото. Не мисля, че има значение кой си, когато стоиш гладен и мръсен. В такъв момент се вижда какъв човек си. Затова ние сме най-сплотеното племе”, заяви тя.

 

 

След отпадането от шоуто

Показва полезни храни, които сама приготвя

След отпадането си от шоуто, Бояна вече се е заела с няколко дейности. “Работя с водещи фирми в различни области. Някои от тях са свързани с мода, други със спорт и здравословно хранене (това е един прекрасен начин на живот). Често показвам в профилите ми в инстаграм и страницата ми във фейсбук закуски и други полезни храни, които приготвям. Доставя ми удоволствие да го правя. Налага се да отделям и доста време на социалните мрежи, за да развивам профилите си, паралелно подготвям проект в известно столично заведение, но имам енергия и за още дейности, като съм отворена за нови предложения и сътрудничества”, сподели пред “Труд” красавицата.

Коментари

Задължително поле