Бразилски модел почина след липосукция

Луана Андраде никога по-рано не е прибягвала до пластични хирурзи.

Причината е белодробна емболия

Бразилският модел и риалити звезда Луана Андраде почина трагично след операция за премахване на мазнините от коленете й. Тя беше само на 29 години.

Миналата седмица момичето без никакви предчувствия отива в болницата „Сао Луис“ в Сао Пауло, за да се подложи на липосукция на коленете. По време на процедурата моделът получава респираторен пристъп - неволно спиране на дишането. Хирурзите незабавно прекратяват операцията и извършват обстоен преглед. Той разкрива, че моделът има тромбоза - кръвни съсиреци, блокиращи вените и артериите.

Луана е преместена в интензивно отделение, но лечението не помага - сърцето на момичето спира. Официалната причина за смъртта й е белодробна емболия. За бразилката това е първата пластична операция в живота й, преди това не е прибягвала до услугите на хирурзи.

В Бразилия Луана е известна с участието си в романтично риалити шоу през 2022 г. с приятеля си, бизнесмена Жоао Хадад. Тя е не само модел, но има и собствена марка дрехи. В социалните мрежи я следват над 540 хил. души. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица