Брук Бърк на 47 няма никакви задръжки

Фитнес инструкторката и актриса Брук Бърк публикува снимка, на която е облечена само по потник, а акцентът пада върху изваяните й бедра и дупе.

"Реших да го направя! Трябваше ми доста кураж, за да публикувам тази снимка, но тя значи толкова много неща за мен - уязвимост, чувственост и увереност. И да, може да изглеждаш секси, дори когато имаш мускули и независимо на каква възраст си", написа Брук към кадъра.

Изваяното й тяло се дължи на много тренировки и стриктен хранителен режим. Брук много често се храни с пилешко месо и риба, набляга над салатите и пресните зеленчуци, като приема и големи количества зелен чай, няколко пъти дневно.

Колкото до тренировките, имайки предвид, че тя е и инструктор, Брук със сигурност знае какво е необходимо, за да изглежда перфектно. Нека припомним, че актрисата е майка на четири деца, най-малкото от които е на 11, а най-голямото на 19 години.

Брук дори създаде приложение, с което може да се тренира навсякъде и по всяко време, като по този начин се опитва да покаже и на други майки, че една жена може да бъде хем родител, хем в добра форма.

[modula id="3095762"]

Коментари

Задължително поле