Бурак Дениз се мисли за голям красавец

Актьорът има огромно самочувствие и не го крие

Популярният актьор Бурак Дениз никога не е крил огромното си самочувствие и е доволен от статута си на най-красив турчин в света, макар че преди време срещу него беше заведено дело, което разклати имиджа му.

Бурак Дениз е роден в Истанбул през 1991 г. и има обикновено детство, но от малък мечтае да стане актьор. Още в гимназията той участва в множество актьорски семинари и посещава актьорско училище. Именно там е забелязан от известния кастинг директор Гьокче Дорук Ертен, който му помага да отплава в професионални води.

Бурак започва кариерата си с ролята на Онур в сериала „Години в колежа“ и скоро получава по-апетитни предложения. Играе в турската версия на американските сериали "Ориндж Каунти" и "Малки сладки лъжкини", както и в сериала "Любовта не разбира от думи“ заедно с Ханде Ерчел.

Актьорът не крие, че му е приятно, когато го обявяват за "най-красивият турчин на света". „Не искам да се хваля или да имам твърде високо мнение за себе си, но дори преди да стана актьор бях добре изглеждащ мъж“, казва той в интервю. „Поласкан съм от това, хубаво е да знам, че хората ме смятат за привлекателен“.

През 2022 година Бурак се оказва в центъра на скандал заради спор с колежката си Нилпери Шахинкая. Според публикации в турските медии, Дениз се среща с актрисата в Адана, където тя е отседнала за церемония по награждаване, след което се приближава до нейната маса и започва да сипе обиди към нея и приятелят й Емре Юсуфи, също известен артист. Нилпери подава жалба срещу Бурак, но съдът преценява, че няма условия за наказателно преследване.

Иначе кариерата на Бурак е във възход. Той често признава, че обича да играе зли герои. „Гледам ролите, които получавам, да са по-дълбоки и да ме предизвикват. Да участвам в чужда продукция и да достигна най-високото ниво, което мога - това е моята цел в момента“, казва Бурак.

Още в младежките си години се налага турският красавец да се откаже от хокея на лед, поради ангажиментите си в училище, а после и на снимачната площадка. „С напредване на възрастта усещам, че имам повече нужда от спорт, както за външния вид, така и за състоянието ми“, признава актьорът. Той определя характера си като доста раздразнителен и не крие, че се нуждае от повече лично пространство. „Имам нестабилно настроение, и често ми е трудно да се адаптирам. Нетърпението е моята най- лоша черта“, откровен е Бурак. Освен актьорството, Дениз има страст и към музиката и често споделя своите музикални умения в социалните медии, където свири на китара и пее.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица