Бурак Дениз си хвана ново гадже

Бурак Дениз ще се снима в нов сериал.

Актьорът отказа участие в проект на Йозджан Дениз

Бурак Дениз и личният му живот продължават да вълнуват феновете не само в Турция, но и в чужбина, особено слез участието му в сериала "Нашата история". Тъкмо след този проект, от начинаещ актьор, той се превърна в истинска звезда. Докато се снимаше в "Нашата история", Бурак имаше романтична връзка с близката приятелка на екранната си партньорка Хазал Кая - Дениз Деде. След като сериалът приключи, двойката се раздели.

Сега, според таблоида "Таквим", самотата на Бурак Дениз е приключила. Актьорът е започнал да се среща с младата актриса Бесте Кьокдемир. Папараците снимаха двойка в хранителен магазин. Виждайки журналистите, актьорите се отдалечили един от друг. Бурак не отговорил на въпроси от репортерите има ли връзка с Бесте. Всъщност двамата се познават от времето на сериала „Сладки малки лъжкини“, в който заедно участваха, но тогава Бурак беше в любовна афера с друга колежка от сериала - Бушра Девели.

Дали информацията за новата връзка на Бурак е вярна или просто е излязъл с Бесте по приятелски, за да й помогне в покупките в този труден период, ще се разбере.

Сега актьорът се подготвя за роля в нов сериал, подробности за който все още не са разкрити. Преди това той бе избран за главната роля на поредицата "Крал", чийто продуцент, сценарист и режисьор трябваше да бъде известният му колега Йозджан Дениз.

След няколкомесечна несигурност, промяна на сценария и съобщението, че историята се е променила, премествайки действието от 70-те години на миналия век в наше време, ATV реши да отложи снимането на "Крал". Засега перспективите за излизането на проекта на Йозджан Дениз, сценарият за който той пише в продължение на няколко години, изглеждат много неясни. Затова главният актьор в проекта Бурак Дениз избра да напусне потъващия кораб и наруши договора.

Коментари

Задължително поле