Бурак Дениз харесан за историческа сага

Сериалът "Любовта не разбира от думи", който сега приковава вниманието на българските зрители всеки уикенд от 17 да 19 чака по Диема фемили, е една от успешните поредици, в които главната роля е поверена на Бурак Дениз. Неговият герой Мурат е важен бизнесмен, който никога не мисли за интересите на другите хора. Той е богат и посвещава цялото си свободно време на работа. Има приятелка, но не таи някакви особени чувства към нея.

Както споделя в едно от интервютата си Бурак Дениз, от детството си искал да бъде актьор, така че да си избере професия, нямал никакви проблеми. След като завършва Истанбулския университет, играе много малка роля в серийния филм "Дневникът на колегията." След това талантливият актьор е бил поканен в други проекти.

Сред известните продукции, в които Бурак Дениз участва са сериалите "Султан", "Tide", "Беглецът", "Кралица на нощта" и други, но първият голям успех идва именно с ролята му в "Любовта не разбира думи". Интересното е, че в Турция тази поредица бележи скромен успех, но се радва на любовта на публиката в социалните мрежи, особено в YouTube и се превръща в хит в Пакистан.

В момента партнира на Хазал Кая

След това си участие, младият актьор е забелязан от продуцента на Medyapym Фатих Аксой, който му предлага главната мъжка роля в телевизионния сериал "Нашата история", в който му партнира суперзвездата на турския екран - Хазал Кай, а снимките продължават. "Нашата история", ще направи своя финал със 72 серия в края на май, като се превърна в един от хитовете на сезона 2017-2019 година.

Бурак Дениз вече има предложение за нов сериал. В социалните мрежи се появиха слухове, че вероятно това ще е историческа поредица. В действителност в Турция не са много компаниите, които залагат на този жанр, затова се предполага, че сериалът ще бъде осъществен от Тимс & B, O3 Medya или Tekde. Те обаче не разполагат с достатъчно технически средства за специални ефекти, които са необходими за такива проекти, и със сигурност ще потърсят съдействие на партньори от САЩ, както се случи със сериалите "Моята Родина - това си ти" и "Мехмет - завоевателят на света."

Известно е, че в продължение на няколко години, O3 Medya подготвя историческия сериал "Казино", посветен на събитията в игралната индустрия в Турция в 60-те години на миналия век.

TIMS & B пък в момента разработва сериала "Тези луди турци", където според непотвърдена информация ще трябва да играят Мурат Йълдъръм и Хатидже Шендил. Сериалът ще разказва за създаването на Турската република през 20-те години на миналия век.

Кой ще е историческият сериал, в който ще участва Бурак Дениз още не е известно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали