Бурак Йозчивит би Халит Ергенч по хонорар

Екранният Сюлейман отстъпи първенството на Бали Бей.

И екранният Бали Бей се закотви вкъщи

Фахрие Евджен готви онлайн парти за рождения ден на сина им

Оказва се, че през новия снимачен сезон Бурак Йозчивит е най-високо платеният турски актьор. Това разгневи феновете на досегашния първенец в това отношение Халит Ергенч. Според изданието "Хаберлер", Бурак взима за участието си в новия сериал "Възраждането на Осман" по 210 000 турски лири на епизод, а Халит Ергенч отива на второ място с хонорар от 170 000 за главна роля в поредицата "Вавилон". Нека напомним че във "Великолепният век" двамата си пратнираха - в образа на основния герой Сюлейман Велики се превъплъти Ергенч, а в поддържащата роля на Бали Бей - Йозчивит.

Новата историческа сага с участието на Бурак Йозчивит е продължение "Възраждането на Ертугрул", който привлече милиони зрители по целия свят и този път ще бъде посветена на сина на Ертугрул, основателя на Великата Османска империя - Осман Гази, в образа на който влиза Бурак.

Както се очакваше "Възраждането на Осман" се превърна в един от водещите проекти не само в Турция, но и в чужбина. Качеството на продукцията, великолепното плато, историческите костюми и опитният филмов екип могат да се конкурира с поредицата от холивудската продукция.

Поредицата „Вавилон“, в която главната роля играе Халит Ергенч, загуби и по броя на гледанията на сериала с Бурак Йзчивит. Турските медии съобщиха, че повече от 12 милиона зрители са гледали "Възраждането на Осман", а "вавилонският" проект - само от 5 милиона. Така сериалът за османските завоеватели с право заема първо място от рейтингите на филмови проекти в Турция, а този с Ергенч отиде на осмото място.

Това че Бурак Йозчевит става най-добре платеният актьор в Турция, провокира феновете на звездата на "Великолепната век" - Халит Ергенч да покажат своето възмущение в социалните мрежи. Според последователи, само изигралият емблематичния султан Сюлейман в историческия сериал, е достоен за най-висок хонорар.

Както вече ви уведомихме, заради коронависура, в Турция са преустановени всички снимки на сериали и филми и актьорите се заключиха по къщите си.

Съпрузите Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен, също се закотвиха в дома, заради коронавирусната епидемия. Според новина във вестник "Поста" актьорът сега се занимава предимно с домакинство и пазарене. Звездната двойка е поделила задълженията си и дори се редуват при гледането на едногодишния си син Каран - от сутринта до обяд за детето се грижи Фахрие Евджен, през целия след обяд - Бурак Йозчивит, вечер - двамата.

Актьорът готви, мие съдове пуска пералнята и изхвърля боклука, а гладенето на дрехите на семейството е отговорност на Фахрие. Списъкът за продуктите, които са им нужни, изготвя актрисата, а Бурак пазарува.

На 13 април Фахрие Евджен и Бурак Йозчити ще отпразнуват рождения ден на сина на Каран. Двойката готви онлайн парти за своите роднини чрез видео комуникация. Родителите и малкият ще духнат свещите на тортата, докато имат връзка с близките си.

Докато са вкъщи двамата известни турски актьори често качват свои снимки в социалната мрежа. На една от тях вниманието на потребителите бе фокусирано върху часовника на актрисата. Стана ясно, че той й е подарен от Бурак Йозчивит, а цената му е 85 000 турски лири.

Коментари

Задължително поле