Бурак Йозчивит едва не загина в Москва

Бурак Йозчивит има милиони почитатели както в Турция, така и в чужбина и често се среща с тях на различни събития. Миналият месец на актьорът зарадва руските си фенове в концертната зала, където стана терористичното нападението в Москва и повече от 150 човека загубиха живота си в Crocus City Hal. 

Бурак Йозчивит, който е посрещан като холивудска звезда във всяка страна, в която отиде, посети руската столица през февруари за събитието „Музика от турските телевизионни сериали“. Осман бей от сериала „Осман Основателят“, се появи в Crocus City Hal в приповдигнато настроение и по време на концерта пя заедно с феновете си руски и турски песни, получи много подаръци и раздаде автографи. Билетите, всеки на стойност почти 500 долара, бяха разпродадени дни преди събитието. Феновете на Бурак изпълниха залата до краен предел, тъй като техният идол е едно от най-популярните имена в света на знаменитостите, женен за не по-малко известната актриса Фахрие Евджен.

Веднага след атентата Йозчивит публикува отново снимки и видеоклипове от концерта в Crocus City Hal и благодари на Аллах, че този кървав атентат не се е случил докато той е гостувал в Москва, защото жертвите със сигурност щяха да са много повече, а сред тях можеше да бъде и самият Йозчивит. Турските медии също припомниха неговото гостуване в Русия и излязоха със заглавия: „Бурак Йозчивит се върна от мъртвите“, „Турска звезда едва не загуби живота си“,  „Йозчивит гостува в атакуваната в Русия концертна зала“…

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица