Бургазлийка на световния конкурс "Мис Планет"

"Мис България 2018" Теодора Мудева ще представя България на Световния финал "Мис Планет", който се провежда от днес, 16-и, до 21 октомври в Тбилиси, Грузия. Представителки от над 30 държави пристигнаха в грузинската столица. Програмата на конкурса е интересна и напрегната. Ежедневно с момичетата ще се занимават професионални хореографи, дизайнери, стилисти и коафьори.

Международното жури е съставено от национални директори, модни специалисти, рекламодатели, представители на пресата, артисти, певци. В програмата са предвидени вечер на нациите, шоу на таланта, интервю с интернационалното жури, спортни надпревари и разбира се – вечерта на Световния финал, когато ще бъде обявена носителката на титлата "Мис Планет 2019".

Хубавата бургазлийка от месеци се подготвя за представянето си на международния подиум. За тура на талантите Теди и нейната треньорка Добрина Паричкова са сътворили специален танц, съчетание от латино с български фолклорни мотиви в модерно звучене, а артистичният й тоалет е изработен от „Make a wish“ Ана Грънчарова.

За гардероба на красавицата се погрижиха плажни облекла „Шугърфрий“, дизайнерите Гергана Апостолова от „Киара Фешън“, Мариета Славчева с модна къща „Перлита“, която подготви оригинална съвременна носия. За финалното си представяне "Мис България 2018" ще блесне с официална рокля, подготвена специално за нея от дизайнера Стоян Радичев.

Коментари

Задължително поле