Бъди студент в Холандия за един ден!

baner_unifyВече знаеш със сигурност, че след училище искаш да учиш в чужбина, но все още не си избрал къде? Или може би вече си избрал и това е страната на лалетата и колелата? И в двата случая си заслужава да дойдеш на събитието Бъди студент в Холандия за един ден – Saxion Experience Days, организирано от единственият и най-добрият специализиран консултант за образование в Холандия – UNIFY.

Последните години все повече и повече български студенти избират да учат висшето си образование в Холандия. За това има много причини, някои от които са – високо качество на образованието, международно признати дипломи, огромни кариери възможности след завършването и всичко това съчетано с достъпни такси за обучението и възможности за стипендии и заеми, отпускани от холандското министерството на образованието, от които може да се възползват и българските студенти. Всички тези фактори превръщат Холандия в една привлекателна дестинация за висше образование.

Saxion UniversityГлавни гости на събитието "Бъди студент в Холандия за един ден" – Saxion Experience Days са шест холандски лектора от университета Saxion University of Applied Sciences, които преподават в програми като разработка на компютърни игри, медия, изкуство, софтуерно инженерство, хотелиерство, туристически мениджмънт, финанси и счетоводство, международен бизнес, маркетинг, психология, човешки ресурси. Те ще ви въведат в атмосферата на холандски университет, като ви представят уникалните си работилници, създадени по методи на най-добрите практики от холандското образование.

Кой и защо трябва да присъства на събитието Бъди студент в Холандия за един ден – Saxion Experience Days?

  • Ако искате да кандидатствате в чужбина, но все още не сте избрали къде – Холандия може да е една добра опция за вас
  • Ако ви предстои кандидатстване в Холандия, то това е най-доброто събитие, на което може да се информирате за обучението там
  • Ако искате да разберете кои са професиите на бъдещето и какви кадри ще се търсят в следващите години
  • Ако сте любопитни за методите на обучение в чужбина
  • Ако сте объркани за това как точно трябва да кандидатствате
  • Ако не знаете нищо за практически въпроси като намиране на квартира, теглене на студентски заем, пътуване и т.н.

s22-05-3919 s22-05-3491 s20-05-2015-1726 s20-05-2015-1216 s20-05-2015-1069 apeldoorn-10

За приятна атмосфера на този холандски ден ще се грижат момичетата от UNIFY, които също са бивши студенти в Холандия и може да споделят много с вас от личен опит.

Какво още може да очаквате от събитието?

  • Непринудена и приятелска атмосфера
  • Много шегички и забавни истории от живота в Холандия
  • Възможност за лична среща с преподавател от Холандия (по предварителна заявка)
  • Срещи с настоящи студенти в Холандия, от които може да се информираш за много неща
  • Кандидатстване и прием на място – няма нужда да чакаш :)

Събитието ще се състои на 24-ти март от 11:00 до 16:00 в Хотел Хилтън. То е абсолютно безплатно, необходима е само предварителна регистрация ТУК

Може да се присъединиш към събитието във Facebook, където може да видиш много интересни материали за образованието в Холандия.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование