Българските Destiny's Child изгряха в „Гласът на България“

Български вариант на култовата американска група Destiny's Child изгря на родната сцена. С изпълнението си на парчето на американските си колежки Say My Name, Божана, Славина и Миглена от група „Тринити“ взривиха сцената на музикалното риалити „Гласът на България“ по Би Ти Ви още в първия му епизод от новия пети сезон. На треньорите Иван Лечев, Поли Генова, Влади Ампов – Графа и Камелия бяха нужни само няколко секунди след излизането на момичетата и два изпяти от тях тона, за да натиснат бутоните пред себе си и да ги поискат в отборите си.

Още преди „Тринити“ да се качат на сцената, Поли Генова отбеляза пред колегите си, че ръцете й са изпотени, което е знак, че нещо интересно ще се случи. Явно интуицията й е била правилна, защото триото не само предизвика викове във всички, но и война за това какъв да бъде изборът им на треньор и отбор.

Славина, Миглена и Божана споделиха, че макар да се познават от малки, пеят заедно от по-малко от година. Въпреки това те имат завидна музикална и сценична симбиоза, която не остана незабелязана и от Камелия, Поли, Графа и Лечев. С колкото и убедителни думи да се опитаха да ги привлекат останалите обаче, момичетата единодушно избраха да работят с Иван Лечев.

„Ако вие не сте на финал, значи аз нищо не разбирам. Страхотни сте“, бяха първите думи на треньора им, след като ги поздрави. Решението на „Тринити“ обаче разстрои Поли Генова, която се надяваше, че ще изберат нея. Лечев обаче не издържа и изкрещя от радост, че е привлякъл „перлите“ при себе си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл