Бююкюстюн е влюбена в последната си роля

Актрисата Туба Бююкюстюн и любовникът й Умут Евирген се завърнаха от почивка в Испания. Подобно на много други известни личности, преди началото на телевизионния сезон, Туба разговаря с представители на турски медии относно своята работа и планове за бъдещето. Разбира се, журналистите не се колебаха да я питат, наистина ли отношенията й с Умут са в криза. Актрисата обясни, че турската преса твърде много е преувеличила темата за някакви кавги помежду им. "С Умут все още сме заедно и няма караници между нас. Наскоро се завърнахме от Испания, където имахме много време за себе си."

Туба Бююкюстюн говори и за последния си проект - новия исторически сериал "Възходът на Османската империя", обхващаш времето преди и след завладяването на Истанбул-Константинопол. В него актрисата играе мащехата на Мехмед II Завоевателя. Туба подчерта, че се интересува от история, но за характера на тази жена не е знаела много и била много впечатлена от тази роля. Когато снимките приключили, Туба, облечена в костюм, се погледнала в огледалото и й станало тъжно, че вижда тази жена за последен път.

Репортери попитаха Бююкюстюн как ще коментира думите на известната актриса Фатма Гирик, че я обявява за своя наследничка, на което Туба заяви: "За мен това е голяма гордост. Когато се чувствам зле, аз си повдигам настроението с филми с участието на Гирик." Що се отнася до нови проекти, Бююкюстюн обясни, че няколко преговора са в ход, но засега е рано да каже каква роля ще приеме.

Коментари

Задължително поле