Дворецът в Балчик огря със славата си Чехия Директорът на културния институт Жени Михайлова получи символичния ключ на град Валмез

Организират Нощ на книгите за Хари Потър в библиотеката в Търново

Кметът на Габрово отново поиска станции за измерване на качеството въздуха в града Последните замервания са извършени от мобилна лаборатория на ИАОС – Русе през 2016 година

Верижна катастрофа затвори магистрала „Марица“ край Свиленград

Зърнопроизводители от Търновско предвиждат ниски добиви заради сушата Сухата почва води до забавянето на растежа на пшеницата и ечемика и до измръзването на растенията

Караянчева изпрати съболезнователен адрес на Турция след земетресението

Оперната прима Гергана Николаева е ментор в нов уникален проект Очарователната изпълнителка приема предизвикателството да подготви за голямата сцена 10 непрофесионални изпълнители

НАП: Ще попълваме данъчните декларации, хората ще могат да ги редактират

Масово честваха златни сватби в Сухиндол Двойките се врекоха отново във вечна любов след 50 години

Горяха бивши жилища на БДЖ в Горна Оряховица Разследват пожар на къща в село Димча

Доцент от ВМА: Рискът китайската болест да стигне до България е нулев

Китай разработва нова ваксина срещу коронавируса

Принц Уилям получи нова титла, малко след като брат му се отказа от монархията

„Бяла книга” за земеделския режим Насилия, злоупотреби и разврат при Александър Стамболийски

45 души са били извадени живи под руините след труса в Турция, загиналите са поне31

Ваксините и глупостта

Задава се епидемия. 94 са вече у нас заболелите от морбили. Лекарите са тревожни – още повече, че хиляди българчета не са имунизирани срещу заразни болести. И то не е по липса на здравни осигуровки. Причината е във Великата конспиративна теория от 1998 г., че ваксините причиняват аутизъм, покрай която се сформира обществен фронт срещу ваксинирането. Тази теория, публикувана в британското списание „Лансет“, бе оборена с не едно сериозно изследване от 20 годинни насам – но какво от това? – както се знае, хората вярват най-силно в нещата, които са официално опровергани.

Вчера Фейсбук обяви война на въпросната глупава дезинформация, като припомни, че имунизацията е научно въведение, спасило от смърт десетки милиони деца и увеличила съществено продължителността на живота в световен мащаб.

Хубаво. Лошото е, че глупостта е непобедима. Тъй като глупаците са сигурни в това, което правят, докато умните все нещо се съмняват.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

 1. На г-жа Заркова препоръчвам да открие в ютуб клипче от 2-3 минути където всеизвестният Бил Гейтс на конференция в препълнена зала заявява открито ,че хората на земята са много и с ВАКСИНИ и други подходящи методи могат да бъдат намалени с 15 процента. Вярвам ,че госпожата ще се позаинтересува и ще намери въпросното клипче. Ясно се чува всичко. Това не е конспирация. Това е живата истина.

 2. А за изказването на госпожата за -глупостта. Да не би да има синдром на Дънинг- Крюгер

 3. Потърсете “ Бил гейтс и ваксините „

 4. От години финансовия елит на САЩ провежда „хуманен“ геноцид. Особено внимание е отделено на страните от европейската цивилизационна общност, които са по-трудни за пропагандно манипулиране.

  Резултат от натрапваните неолиберални „ценности“ е демографският срив в Европа, който в Запада е вече в необратим стадии. Това налага временни компенсации на дефицита на работна ръка чрез постоянен прием на ислямски командоси, а в Германия и попълване на армейските им поделения с чужденци.

  Всички „конспиративни теории’ се оказаха реална „конспиративна практика“. Имам собствени проучвания и реални данни за това. При публикуването им в Интернет бях незабавно заплашен от маскиран, че си търся белята. Държа фотокопия по случая на разположение на интересуващи се.

  А писъците на налагащите геноцида – за „измислени“ конспирации, са закономерни и в рамките на абсурдната наглост и подлост на елита в тази насока. Крадецът вика „дръжте крадеца“.

  Ваксините са едно добро постижение на медицинската наука, в това няма никакво съмнение. Но тяхното създаване и прилагане трябва да става под контрола и гаранциите на независими експерти, необременени с либерални шизофрении и финансови бонуси от соросоидите.

  При сегашните джендер-педераски правителства това е невъзможно и подозренията за акции на либералшизофрениците са напълно основателни до доказване на противното от експерти, на които може да се вярва.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.