Валери Симеонов: Павел Тенев бе изхабен заради нелепа шега

„Изказвам съжалението си за този млад човек – Павел Тенев, който беше изхабен буквално заради нелепа шега. Днес видяхме снимките, той се е снимал с всички. Ясно е че по никакъв начин той не може да бъде упрекнат в каквато и да е пристрастност към фашистка идеология или каквото и да било. Просто нелепо си замина човекът, защото ние сме го избирали по неговите професионални качества. Той беше един от добрите специалисти, на които заложихме.“
Това заяви в Бургас вицепремиерът Валери Симеонов по повод скандала със зам.- министър Тенев и добави, че го поздравява за достойното поведение, защото в такава ситуация няма друг път, „освен да приемем неговата оставка.“

Това, което е изнесено във вестник „Сега“ и което се разпространява, не е вярно. Никога не съм казал никъде, че съм си правил майтапчийски снимки и ще ги съдя. Виждам, че тази истерична кампания прие прекалено големи размери, добави Валери Симеонов.

Симеонов отпътува към Слънчев бряг, за да инспектира докъде е стигнало събарянето на незаконни обекти и подготовката за туристическия сезон. Имаме много добри новини, каза Симеонов.
В 14. 30 часа той, заедно с министърът на туризма Николина Ангелкова ще дадат брифинг за събитията в курорта.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (13)

 1. „Изказвам съжалението си за този млад човек – Павел Тенев, който беше изхабен буквално заради нелепа шега.“ Първо не е изхабен, а се е изхабил сам, защото с нацизма шега не бива! Второ, какъвто и професионалист да е, ако няма морал не струва. Трето, ако не подадете сигнал ВЕДНАГА срещу вестник „Сега“, значи пак увъртате!
  Морал трябва, господин Симеонов. А моралът се гради първите седем. Ако липсват – никога не могат да бъдат наваксани. Подопечният ви не е единствения посетил музей с восъчни фигури. Такива музеи има много по света /лично аз съм посещавал този във Виена/, като в повечето има фигури на нацисти, защото те са част от нашата история. Не е морално да бъдат поздравявани с техния поздрав. Това е все едно да се надупите на восъчна фигура на сериен изначилвач или да кълцате жертва на Джак изкормвача. Ама се иска акъл да го осъзнаете!

  1. Валерия е актуалната секс играчка на Борисов и той, подобно на Москов ще бъде изхвърлен на сметището. Само след 2 години. Толкова му е цикъла на Тиквата.

  2. Жертвите на комунизма са повече от тези на фашизма.Трябва ли днешните комунисти/разбирай бсп/ да са в парламента или да искат да управляват България.А на този достоен почтен човек-гледах го сутринта по бтв-му съсипаха кариерата.Напълно в стила на тази гнусна партия.

   1. Петров, достойните хора не вършат недостойни дела. Или както се казва – прекрасен мъж, ама малко педераст си пада… Какъв мъж е тогава? Ако човек говори и действа според ситуацията е нагаждач!!! МОРАЛ ТРЯБВА и който не го разбира е сметкаджия! Комунистите издигаха „наши момчета“ без да имат необходимите качества, просто защото са „наши“ На тях ли искаш да приличаш?

    1. Chii moral – na liberalite ili Bibleiski moral. Daite da vidim koi kade go razdava noshtem, koi kakvi bankovi smetki otkriva, koi si gleda decata, na koi dumata mu e kanara . ,Po plodovete im shte gi poznate’- iz Svetoto Pisanie. Tui si e politichesko maskarene ! S Poklon pred zhertvite na komunistite i nacistite!

 2. Господа моралисти, виште съвременната карта на Европа. Тази карта не е много по-различна от картатс на Европа по времето на Хитлер и Сталин. В нея липсва само Полша.Защо толкова мразите символите на Хитлер а пометниците на комунизма величаете!!! Ромънците трябва да си Добруджа!!!

  1. Мале, мале. ВиШте картатаС …пОметниците …Ромънците трябва да си Добруджа?!?!?!?

   1. Уволнили са стария набор разведки. Докато новобранците се понаучат да пишат на български, голем смех ще е! И аз днес за трети път ги засичам!

 3. Няма по одиозна фигура от безочливият самозабравил се лъжец Варелко арогангният

 4. Думата „вземат“ в последното изречение на предишният comment не написах за да не чуе дявола. Страхувам се от българските комунисти, които първо са интернационалисти, после руснаци и накроя може и българи

  1. Последното не е сигурно. Справка – Г. Димитров и подарената Македония на Тито. При това ЛИЧНО отишъл безродника да му предаде изконните български земи…

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.