Ваня Стамболова успя, класира се за финала на „Фермата“

Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова постигна една от основните цели, които си беше поставила от участието си във „Фермата: Съединение“ - да се класира на финала на състезанието. След като за повече от три месеца тя замени комфорта в реалния си живот, за да заживее на село, да се грижи за животни, да цепи дърва и да копае, мечтата й да се докаже в сфера, коренно различна от тази, в която се изявява, се сбъдна.

Новината, че стига до финала, Ваня чу след гласуване във „Фермата“. Своя вот за това коя жена най-много се е доказала и е заслужила да стигне до финалната права, определиха вече отпадналите участници от „Фермата“. Те се върнаха отново в шоуто, за да изпълнят изключително важна задача – в два поредни дни да определят кой мъж и коя жена ще стигне до финала, без да влизат във вътрешна битка. Специално за повода във „Фермата“ се завърна и олимпийският медалист Данчо Йовчев, който също се включи в гласуването.

Първият вот беше за жена-финалист и отпадналите фермери трябваше да изберат своята фаворитка между Ваня, Александра или Роси. Атлетката получи 6 от гласовете на бившите си съфермери, срещу 5 за Александра и 4 за Роси.

Стамболова призна, че не е очаквала този резултат, тъй като е мислела, че Сашка е фаворитката на повечето фермери. За нейно щастие обаче прогнозите й са били грешни и тя направи най-важната крачка към основната си цел в шоуто – да стане първата жена-победител във „Фермата“.

Коя пък ще е втората жена-финалист ще стане ясно след дуел между другите две претендентки – Александра и Роси.

Коментари

Задължително поле