Ваня Щерева разказа за раздялата с младото си гадже

Ваня Щерева разкри в интервю пред Нова телевизия, че връзката й с младото гадже е приключила точно на Нова година и я нарече „поп фолк любов“. Писателката и певица от години излиза с тайнствен мъж, който упорито пазеше в тайна. Миналата година все пак стана ясно, че това е футболистът Борислав, които е почти на годините на дъщеря й.

През лятото на 2020 година двамата дори бяха набедени, че са се оженили, но Щерева опроверга тази информация. Сега става ясно, че тази любов вече е зад гърба й.

"Радвам се, че беше, много уроци научих, още повече се радвам, че приключи и съм безкрайно благодарна на него, че взе това решение. Аз тръшнах една врата и го оставих да си мисли, че той е сложил края. Оттогава животът ми вече няколко месеца цъфти. Това беше една поп фолк любов. Подобно нещо не ми се беше случвало", казва Щерева.

"На 3 януари си тръгнах от него. Невероятна ситуация. Стоя, аз съм там, говорим си - хубаво е, приятно ни е - и по едно време той реши да звънне на едикой си. Викам му: "Искаш да излизаш ли, с приятелите ли пак?" От другата страна на слушалката чувам, че го питат какво прави, като много добре знаят, че съм там, а той отвръща: "Нищо, седя тук и се чудя к'во да правя". Преспах вечерта, защото нямах транспорт и на сутринта реших какво да направя", разказа Щерева за раздялата.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица