Варна е домакин на XX юбилеен международен турнир по тенис на маса за ветерани

Варна- Европейският град на спорта 2019, е домакин на XX юбилеен турнир по тенис на маса за ветерани. Турнирът се организира от клуб по тенис на маса за ветерани „Морски дяволи“ с подкрепата на Община Варна и Асоциацията на ветераните и спортните деятели и съдии.

Сили и умения ще премерят състезатели от Турция, Румъния, Словения, Украйна, Русия, Кипър, Англия и България. Състезанието е индивидуално и се очаква в него да вземат участие над 120 състезатели от националните отбори на гостуващите страни.

В продължение на два дни варненските любители на тениса на маса ще станат свидетели на крайно интересни мачове, изпълнени със завидно майсторство, задоволяващи със своята динамика, оспорваност и красота. Турнирът започва на 3 август от 10 часа в зала Младост на ДКС, а официалното откриване ще се състои от 11 часа.

През първия ден ще се състоят индивидуалните мачове между мъже и жени в различните възрастови групи. Във втория ден са елиминациите. Закриването и награждаването на победителите е на 4 август.

Коментари

Задължително поле