Осигуровки и за доходи от продажби в интернет Хората, които извършват стопанска дейност, с вноски като еднолични търговци

20 години навърши Дневният център за деца с увреждания в Дебелец

100 декара от сметището край село Цалапица горят

Премиерът Борисов в Болярово: Докато другите говорят за диверсификация, ние я правим (СНИМКИ и ВИДЕО)

Компании изтеглят капитали от страната Чуждестранните инвестиции са отрицателни

В ДАНС се проведе среща във връзка с предоставяне на информация по искане на главния прокурор

Дистанционна специалност обмислят за джипитата През есента започва изграждане на национална педиатрия

Изяли сме 12 000 тона мед от трети страни

Евакуираха Айфеловата кула, след като бе забелязан мъж, катерещ се по нея

Деми Роуз като гръцка богиня (СНИМКИ)

Намериха тялото на 68-годишен мъж в Кърджалийско

Васил Власов и Александър Сръндев в битка за „Спортен талант на публиката“

Остават 4 дни до края на вота

Лекоатлетът Васил Власов и триатлонистът Александър Сръндев водят оспорвана битка в челото на гласуването за „Спортен талант на публиката“, което „Еврофутбол“ провежда на сайта си от 3-ти май. До края на допитването остават 4 дни, като крайният срок е до 24:00 ч. на 19.05.2019 г. – неделя.

21-годишният Васил има над 300 гласа (към 12.00 часа). Плътно зад него е двукратният носител на титлата „Талант на публиката“ Александър Сръндев с малко над 270 вота. В челната тройка е друга представителка на Царицата на спортовете – Ева Петкова от габровското село Враниловци със 160 гласа.

До момента 24 от състезаващите се 45 атлети за финансиране от „Еврофутбол“ по програма „Спортни таланти“ получиха подкрепа от свои приятели, роднини и съотборници. Общо над 1100 гласа са получени, а броят на подкрепата непрекъснато расте.

Припомняме, че за да се гласува в анкетата „Спортен талант на публиката“, е необходимо да се влезе в меню „Гласуване на публиката“ в сайта на програмата, да се избере фаворит и да се натисне бутона „Гласувай“. На екрана ще появи прозорец, в който трябва да се въведе адреса на електронна поща. На нея автоматично ще бъде изпратен линк. Задължително трябва да се последва линка, за да бъде потвърден гласа. От един имейл адрес може да се гласува само веднъж и за един кандидат, а харесванията във Фейсбук не влияят на резултата. Вижте пълните правила на анкетата тук.

На 20-ти май ще бъде обявен победителят, който ще бъде този, който е получил най-много гласове. Състезателят ще бъде финансиран за закупуване на екипировка, лагери, участия в състезания или възстановяване.

„Еврофутбол“ желае успех на всички участници!

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.