Васил Найденов с концерт на плажа в Слънчев бряг

Естрадната легенда Васил Найденов ще изнесе невиждан по своята пищност концерт, който ще бъде музикалното събитие на Лято 2019. Поп-легендата ще изненада публиката с бутиков спектакъл на самия морски бряг на 1 август. Събитието ще е на южния плаж. Концертът ще е без аналог и има амбициите да се превърне в знаков за българската музикална история.

Певецът вече е подготвил своя репертоар, който включва освен най-големите му хитове, песни с нов аранжимент и акапелни изпълнения. Звездата обещава да превърне датата 1 август в емблематична нощ за своите почитатели.

Началният час на концерта е 23.30 часа. За няколкократния носител на наградата „Златен Орфей” това е втората толкова грандиозна изява в курорта Слънчев бряг. Припомняме, че миналото лято той буквално предизвика фурор, а над 1500 гости имаха възможност да се насладят на представянето му. Тогава Васил Найденов над 2 часа не слезе от сцената, а негови специални гости бяха легендарните музиканти от Gipsy kings.

Tази година Васил Найденов ще излезе с още седем музиканти, за да изпълни абсолютно на живо шлагерите превърнали се в част от саундтрака на не една любовна история.

Коментари

Задължително поле