Венци Стефанов: В България няма договорени мачове

Венцеслав Стефанов, президент на „Славия“ и член на Изпълкома към БФС, заяви, че няма уредени мачове в българското първенство.

„Ние започваме да виждаме във всяко нещо измама – каза босът на „белите“. - Не се радваме на това, че има мачове, в които волята надделява. Радвам се, че бихме „Витоша“ (3:2) на старта, като те ни вкараха два гола с две минавания на центъра. Хората си мислят за уговорки, купуване, продажби... В българското първенство няма уредени мачове“.

Стефанов коментира и срещата в Министерски съвет между премиера Бойко Борисов и босовете на „Лудогорец“, ЦСКА и „Левски“.

„Срещата с тримата големи – Георги Домусчиев, Гриша Ганчев и Васил Божков се надявам да е за добро и да има някакъв ефект – каза още той. Радвам се, че Борисов се е ангажирал с това нещо. Явно чашата на предела е преляла. Разбирам защо бяха повикани само тези три отбора. Премиерът знае, че в битката за първото място ще има най-много удари под пояса, ако не се вземат мерки от рано. Тази година Ганчев, Божков и Домусчиев имат големи амбиции за титла. Сигурен съм, че Борисов им е казал, че ги наблюдава под лупа и да внимават“.

Коментари

Задължително поле