Ветко и Маринела в сайта на Интерпол (обзор)

Съпругата, чието име носи Японския хотел, вчера навърши 51 години

Синът им Вълчо е зад решетките

Снимките на милионерското семейство Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха качени в сайта за издирвани лица на Интерпол, навръх рождения ден на съпругата, чието име носи известният Японски хотел в София.

Международната полицейска организация ги търси с червена бюлетина още от 31 август, когато за двамата бе издадена Европейска заповед за арест. Задочно те бяха обвинени за участие в организирана престъпна група за данъчни престъпления. Бяха задържани синът им Вълчо и две жени, водили счетоводството на част от фирмите им. Вълчо и досега е зад решетките.

От съобщението на Интерпол става ясно, че по паспорт Ветко продължава да се води с рожденото си име Вълчо, което смятал за “селско”. Висок е 1,75 м и към момента е 62-годишен. Жена му Маринела е с 11 години по млада и е висока 1,68 м.

Адвокат на сина им каза през септември, че Арабаджиеви ще се върнат всеки момент в България, само чакали да намалеят опашките от гастарбайтери по КПП-тата.

Днес дъщеря им Александра поздрави майка си в Инстаграм с думите: “Ти си моят герой, аз съм плътно зад теб. Липсваш ми!”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право