Вивек Рамасвами - американският кандидат за президент, който ще изкара САЩ от НАТО и ще я спаси от ковидизма, климатизма и ЛГБТ-изма

Ако търсите повод за оптимизъм за бъдещето на политиката в Запада, огледайте се във Вивек Рамасвами. Рядко се намира политик, който да изразява така добре ценностите на младите хора, на които им е писнало от лицемерието и слабостта на десните, консервативни политици и партии в света.

Рамасвами не позволява на медиите да му задават манипулативни въпроси. Не се включва в никакви мръсни нападки и игри. Изказва се ясно, елегантно и без увъртане. Освен това, работи като побъркан - с много повече изминати километри и срещи в кампания от всеки друг кандидат. Политическата му платформа е много проста, но трябва да бъде прочетена, за да се разбере как ще изглежда политиката на десните в бъдещето. Ето как:

  1. Закриване на ЦРУ, ФБР и половината от безсмислените федерални агенции на САЩ, включително Федералния резерв
  2. Никакви войни и незабавно оттегляне на САЩ от НАТО
  3. Незабавно спиране на войната в Украйна чрез отказ от териториите, които в момента контролира Русия и спиране на всякаква финансова помощ за Украйна
  4. Твърд контрол над гига-корпорациите като Блекрок и ще се преразгледат всички "мулти-култи" политики
  5. Никаква ЛГБТ и расови пропаганда в училището
  6. Ковидизъм, климатизъм и джендър идеологията да се третират като нови, секуларни религии, които не трябва да се налагат на децата
  7. Затваряне и твърд контрол над границата, за да се предпази САЩ от нелегална миграция
  8. Развиване на ядрената енергетика
  9. Моментално помилване на Едуард Сноудън и Джулиан Асанж, които разкриха как правителството на САЩ подслушва гражданите си, както и пълно оттегляне на контрола на правителството от социалните мрежи
  10. Ясна и безусловна подкрепа за традиционното семейство

За повечето републиканци в САЩ, основен проблем на Рамасвами е, че звучи твърде добре, за да е истина. Вече попарени от кандидати като Джордж Буш, които изглеждат на пръв поглед перфектни републиканци, а впоследствие се отказват от всичките си принципи, за да бъдат т.нар. “неокони” (центристи, които в крайна сметка просто подпомагат своите спонсори и се впускат във война след война за да хранят оръжейните производители), републиканците не бързат да приемат, че Рамасвами е подходящият кандидат. Всъщност, самият Рамасвами непрекъснато критикува неокон кандидата на тези избори - Ники Хейли, която предлага същата вяла, центристка идеология и постоянни войни като много други републиканци.

Всеки път, когато той се проявява в социалните мрежи или изказва своя позиция, това съмнение постепенно се изпарява. 

Всичко започна с един забавен клип, в който Рамасвами, на края на реч за своята кампания, взе микрофона и изрецитира песен на Еминем. Опитът да му се подиграват се провали - кандидатът, който е едва на 38 години и е най-младият кандидат за президент им каза, че просто се е забавлявал.

След което започнаха обвинения, че обслужва този или онзи. Само че Рамасвами е получил едва около 1,5 милиона долара от чужди дарители и е дарил огромната сума от 10 милиона долара собствени средства за своята кампания. Въпреки крехката си възраст, все пак той е почти милиардер с 950 млн. долара богатство от финансовата индустрия.

Последваха невероятните му изяви в медиите. Ако Тръмп бе глътка свеж въздух със своите директни обвинения - “вие сте фалшиви новини, няма да говоря с вас”, Рамасвами е виртуоз в парирането на недоброжелателните леви медии. На въпроса “осъждате ли идеологията на върховенството на белите” кандидатът отговори:

“Аз съм против тежък расизъм, но няма да клекна пред вашата нова “уоук” религия, няма да играя вашата игра, като отговарям на въпроси с цел да ме “гепите”, не ми налагайте вашите религиозни виждания. И знам какво ще напишете утре като заглавие - “Вивек Рамасвами отказва да осъди идеологията на върховенството на белите”, но това ще е лъжа и за това хората са загубили вяра във вас”.

Разбира се, на следващия ден въпросната медия действително написа заглавие “Вивек Рамасвами отказа да осъди идеологията на върховенството на белите”, но клипът с отговора на Рамасвами бе видян от десетки милиони и медията отнесе единствено подигравки.

Други репортери се опитаха да го хванат със същия въпрос за национализма на белите и отново бяха унищожени от риториката на младия кандидат.

Когато пък леви активисти се опитаха да прекъснат негово събитие, Рамасвами директно им даде микрофона да се изкажат и проведе напълно цивилизован дебат с тях, което изненада всички.

Преди всичко това никой не можеше да пипне Тръмп. Подкрепата на бившия президент, когато започна да се обсъжда номинацията на републиканците, бе близо 50%, като след него бе Рон Десантис с едва 10%. Днес, Рамасвами се готви да сервира изненада на американците. Ако в началото на кампанията неговите изяви в социалните мрежи получаваха едва няколко хиляди гледания, днес стотици хиляди следят всичко, което казва и си личи инерцията, която е набрал.

Защото той представлява новото движение, на което му е писнало от неясната идеология. Писнало му е от центризма, от лъжите, от постоянното клякане на кресливото малцинство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари