Вижте автомобилните безумия в новия трейлър на "Бързи и яростни 9" (ВИДЕО)

Бензиновата екстраваганца "Бързи и яростни" се превърна в една от най-печелившите и дълголетни екшън поредици. Сега излезе и нов трейлър с български субтитри на деветия филм от поредицата, озаглавен "F9:The Fast Saga“. Мегапродукцията вече е готова за пускане след една година забавяне на плановете заради пандемията. Българската премиера е насрочена за 25 юни.

Видеото дава представа за новите каскади и автомобилни безумия, които доминират сагата и ескалират с всяко следващо продължение. Ето го и него.

Законите на физиката не важат за тази поредица. Въпросът е колко пари ще донесе във все още неясната обстановка. През февруари, по повод скъпата Super Bowl реклама, от студиото Universal потвърдиха, че нямат намерение да не отлагат повече премиерата на филма, а да атакуват кината през лятото. 

Сега това е факт. Сюжетът отдавна няма значение в тези филми. На фокус са ефектите и мускулите. И най-вече - автомобилите, способни на космически подвизи. Идеята е каскадите да отговарят на заглавието. А средства не са щадени.

Режисьор на филма е Джъстин Лин, който е отговорен за четири от предишните филми от поредицата, включително и „Бързи и яростни: Удар в Рио“, който събра Вин Дизел със Скалата. Сценарист е Даниел Касей, по история от Джъстин Лин. Скалата този път го няма, а в ролите са Вин Дизел, бившият кечист Джон Сина, Тайрийз Гибсън, Мишел Родригес, Натали Еманюел, Джордана Брустър, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Чарлийз Терън, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Осуна, Карди Би и др.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино