Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в четвъртък, 29 юни 2017

Случаят „Боршош“ - знак за управлението на ГЕРБ

02-1През декември освен, че лъсна на корицата на българския „Форбс“, Боршош грейна из цяла София и на билбордове. Само за 2015 г. за външна реклама НДК е платило 200 000 лв. и общо 1 200 000 лв. за реклама и пиар. Дворецът бе взет от министерството на културата, когато Рашидов погна Боршош за 3 млн. лева.

 

 

 

 

Това е повече от грешка, това е глупост

05-1Скандалът с оказалия се непоклатим на поста шеф на НДК Мирослав Боршош ще има сериозни и трайни последствия за стабилността на кабинета на ГЕРБ и лично за авторитета на премиера Бойко Борисов - коментар на д-р Илия Илиев.

 

 

 

София обновява училища и детски градини

05-2-newМестната управа с проекти за 1 млрд. евро. Обновяват театър „София“, Западния парк и парка „Заимов“. 26 обекта ще бъдат модернизирани, разширяват Френската гимназия.

 

 

 

 

 

Агенцията по лекарствата спря действията на кръга “Марешки” по паралелния износ

13-1Осъществявали реекспорт с пълномощни с изтекъл срок в Агенцията по лекарствата, казва в интервю за "Труд" Валя Ахчиева, автор и водещ на „Открито“ по БНТ.

 

 

 

 

 

Борбата с джихадизма в Европа, или колко е важно да останеш умерен

11-kutiВече имаме терор като реакция на терора - анализ на коментатора на "Труд" Димитър Гърдев.

 

 

 

 

 

 

 

Лозан Панов като пречка за борбата с корупцията

14_01Както неведнъж е посочвал „Труд”, където и когато Панов да се появи, той говори срещу прокуратурата, която била виновна за липсата на борба с корупцията, но и дума не казва за съдиите, които оправдават.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България