Вика от „Кухня“ изяла 19 порции телешко със сладолед

Подкаминская е привърженик на разделното хранене.

Елена Подкаминская е скарана с готвенето

Актриса не обича дубльорите и се снима лично дори в най-разголените и опасни сцени

На снимачната площадка на поредицата “Кухня”, която в момента върви по bTV Comedy, актрисата Елена Подкаминская упорито понася всички трудности. Нейната героиня Виктория Сергеевна преживява големи изпитания: раздяла със съпруга си, бременност, нов ресторант. Актрисата признава, че често пъти дори ѝ става жал за горката Вика: “В крайна сметка, аз най-добре знам какво се случва в нейната душа. Вика трябва да преодолее всичко сама: разочарование, раздяла с Макс, трудни перипетии в кариерата, неосъществени надежди и очаквания. Но тя упорито издържа на всичко, защото има силна воля, удивителна решителност и огромен самоконтрол. Въпреки факта, че моята героиня е много женствена, винаги се държи мъжки. Тя никога не се отказва и аз ѝ се възхищавам.”

Между другото, заснемането на петия сезон на “Кухня” се превръща в истински тест за Подкаминская, която е привърженик на разделното хранене. В един от епизодите бременната Вика потапя кисела краставичка в шоколад и след това я поглъща с удоволствие, а в друг се налага да изяде 19 порции телешко и сладолед!

Сексапилната актриса открито споделя, че не харесва дубльорите и предпочита да прави всичко сама. “Дори да има голи сцени, аз самата участвам в тях. Това важи и за опасните каскади. По време на снимките на “Кухня” на няколко пъти просто ми спираше дъха. Имаме добри каскадьори, но когато аз правех екстремни сцени, винаги ми беше интересно: “Ще продължи ли всичко? Децата вкъщи видят ли отново майка си!” Като цяло обсъждахме всички движения с каскадьорите. И винаги имаше добри момчета, които поддържаха готов пожарогасител наблизо. А краката ми бяха намазани със специално съединение, в случай че огънят попадне върху тях. Понякога доста се притеснявах, но беше интересно, макар и не без натъртвания. Спомням си, че влачих капака на ковчег и беше толкова тежък, че синините и натъртванията, които получих ги носих почти три седмици.” 

И макар в сериала “Кухня” Подкаминская да е в ролята на управител на ресторант, в реалния живот актрисата е скарана с домакинските задължения. “Не мога да си представя какво трябва да се случи, за да започна да готвя борш, да пека палачинки или пайове. Дори близките ми казват, че не трябва да го правя, защото ставам опасна за всички наоколо”, с усмивка признава Елена.

Коментари

Задължително поле