Виктория Бекъм - най-стилна в Европа

Виктория е известна със своя премерен и по-скоро консервативен стил.

Второто място в допитване на интернет портала Farfetch е за Херцогинята на Кембридж - Кейт Мидълтън

Италия беше избрана за най-стилната европейска страна

Виктория Бекъм бе провъзгласена за най-стилна популярна личност в Европа според допитване на интернет портала Farfetch, обхванало 14 000 европейци. Бившата певица от “Spice Girls”, преквалифицирала се в модна дизайнерка получи 28% от гласовете, които є осигуряват първото място.

Факт е, че съпругата на Дейвид Бекъм една от най-признатите повелителки на модата, милиони жени от години копират стила є, но личната є марка дрехи не се развива така успешно напоследък. Модната къща търпи многомилионни загуби.

Херцогинята на Кембридж - Кейт Мидълтън, е най-елегантната кралска особа. Съпругата на принц Уилям заема втората позиция с 24%. Херцогинята е единствената представителка на кралския двор, намерила място в Топ 10.

Освен вече споменатите две дами, челната десетка на иконите на стила включва още Киара Ферани, Оливия Палермо, Ели Голдинг, Алекса Чънг, Джейн Бъркин, Ана Кливланд, Лизи Хадфийлд и Бони Стрейндж.

Междувременно Италия - дом на световноизвестни дизайнери и модни къщи като Prada и Versace, беше избрана за най-стилната европейска страна, оставяйки след себе си Франция и Испания. Челната петица се допълва от Великобритания и Швеция.

Проучването показва, че над 50% от хората черпят модно вдъхновение от чужди страни, най-често Италия, Франция и Великобритания. Петдесет и шест на сто казват, че обичат да научават нови неща за модата и стила, като 52 процента имат желание да разширят кръгозора си и да повишат знанията си за международната мода и дизайн.

“Модата винаги е била отлично средство, което позволява на хората да изследват и изразяват собствената си индивидуалност”, казва говорителка на Farfetch.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица