Виктория репетира в Ротердам за „Евровизия“

Виктория става популярна с участието си в четвъртия сезон на X Factor.

Българската представителка пее на полуфинала на 20 май

23-годишната варненка участва с песента си “Growing Up is Getting Old”

Големият финал е на 22 май и ще бъде излъчен по БНТ

Българската представителка на “Евровизия” - 23-годишната Виктория Георгиева и българската делегация заминаха за Ротердам, където на 18, 20 и 22 май ще са полуфиналите и финалът на най-голямата музикална надпревара в света.

При кацането им на борда на самолета прозвуча песента на България “Growing Up is Getting Old”, която беше специална изненада за Виктория.

“Много се вълнувам, че след две години на усилена подготовка най-накрая сме в Ротердам. За цялата делегация предстоят две много важни дни. Затова още с пристигането в хотела ще се съберем с екипа, с който работим по сценичното ми представяне на Евровизия, за да продължим подготовка за конкурса”, сподели 23-годишната певица.

Виктория ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия на 20 май в грандиозната сцена в зала Rotterdam Ahoy с песента “Growing Up is Getting Old”, а зрителите в цяла Европа и българите в чужбина ще могат да я подкрепят.

Виктория е родена е на 21 септември 1997 г. във Варна. Започва да пее на 11-годишна възраст. Става популярна, когато е само на 17 години и е сред финалистите в четвъртия сезон на X Factor.

Виктория бе избрана да представлявала България на музикалния конкурс “Евровизия” през 2020 г. в Ротердам с песента “Tears getting sober”. Парчето беше определяно за един от фаворитите на конкурса, но той беше отменен заради пандемията, причинена от COVID-19.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица