Винена изба, пропита със сенки от миналото, е важният коз в "С река на сърцето"

От няколко години родното кино и сериали са в подема си. Тази есен също няма да е изключение. „С река в сърцето“ е новия български сериал, който по-скоро наподобява кино продукция. 

Зрителите ще видят красиви кадри, мащабно заснети в сърцето на Видин. Локацията не е случайна, тъй като режисьорът Мартин Макариев е търсил ефекта - въздух, земя и вода. И тъй като родното Черноморие попада в графата „клишета“, то видинският край се оказва интересна и не толкова позната локация за хората от родната кино индустрия.

Продуцентите са обиколили не едно и две места в България. Подготовката за сериала е продължила година и половина, като от екипа са видели много винарни. Избраната локация обаче е Видин, където изобилието от вино е голямо. И още един любопитен детайл, който режисьорите са взели под внимание, е, че на тази локация залезът и изгревът над водата са наобратно.

„Интересно е историята да се развива в един малък град, където всички се познават и някъде някога са се срещали. Всеки познава всеки“, сподели на ексклузивна преспрожекция Луиза Григорова, която е и един от главните персонажи в лентата. Тя влиза в образа на Вяра, дъщеря на винопроизводител, но съдбата й не е лека, тъй като още от малка прекъсва връзка с богатия си баща.

Сред дамите има и още едно водещо име. Това на Мартина Апостолова, която е сред основните персонажи. В лентата тя играе граничен полицай. Съвпадение или не, но детската мечта на актрисата е някой ден да стане полицай. Мартина дори е посетила Районното управление в този район, за да може да натрупа опит и по-успешно да влезе в ролята си.

Друга любимка на публиката - Яна Маринова, пък има нелека задача в "С река в сърцето", тъй като й се налага да проговори на... сръбски. 

Не е за подминаване и мъжкото присъствие. Актьорите умело привличат внимание с играта и образите си.

В сериала силно присъствие правят още имена, като това на -  Александър Сано, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Яна Маринова, Александър Димов, Анастасия Лютова, Игор Ангелов, Христо Петков и др. Всички тях зрителите ще могат да гледат в новата продукция от 13 септември на малкия екран.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали