Вицепрезидентът Йотова: Днес е много хубав ден, от него зависи дали ще живеем в града, който решава нашите проблеми

Снимка: Архив

Вицепрезидентът Илияна Йотова гласува на местните избори в Професионална гимназия по фризьорство и козметика „Княгиня Евдокия" в София.

„Днес е много хубав ден, защото от него зависи дали ще живеем в града, който решава нашите проблеми или ще живеем в град, който ни създава проблеми на нашите жители и граждани. Гласувах за това софиянци и младите семейства да имат детски градини за децата си, а не децата им да се избират за детски градини по жребии. Гласувах затова младите хора да имат кариера и бъдеще в този град. Гласувах затова, когато дойдат наши чуждестранни гости, да кажат: „Ето това е една истинска европейска столица“, обясни Йорова.

"Гласувах затова нашите бащи, майки и дядовци и баби да живеят в града ,който е удобен за тях, за да живеят достойно старините си. Гласувах за това София да се споменава като една от най-развитите столици не само в Европа, но и в целият свят, защото го заслужаваме. Древна държава като нас трябва да има достойна столица“, коментира още вицепрезидентът.

Коментари

Задължително поле