На 31 март 2020 да почерпят

Рибите да обърнат внимание на близките си, а Овните да избягват пътувания – Дневният хороскоп на Алена

Лекарствата срещу COVID-19 (ИНФОГРАФИКА)

Със секс да избием глобата за разходка! Сайтът Pornhub обяви официално, че плаща по $3500 за аматьорско видео

Разширяват Монако за повече луксозни домове

Правителството прие измененията в държавния бюджет за 2020 г. Предвижда се изтегляне на до 10 млрд. лв. държавен дълг

Продажбите на жилища в Сингапур се увеличават

Две жени са пострадали при катастрофа в Благоевград

Третият тест за коронавирус на Ангела Меркел също е отрицателен

Колумбийски бунтовници слагат оръжието

Отсрочват заемите на няколко стъпки Започват с 2-3 месеца, а при необходимост ще има удължаване за мораториума

Меган и Хари приключиха със задълженията си към кралското семейство

Компаниите не променят плановете си

КПП-та и пеши патрули в Бургаското гето

Военен кораб с 1000 болнични легла пристигна в Ню Йорк, за да помага в борбата с коронавируса

ВМС набират 100 матроси за базите си във Варна и Бургас За морски "тюлени" искат по-добра физическа подготовка

Военноморските сили на РБ набират 100 матроси за бойните кораби и брегови поделения във Варна и Бургас. 15 от общо обявените свободни места са за специалните части. За кандидатите да станат морски „тюлени“ се изисква по-добра физическа подготовка.

В изпита освен да покажат силови умения и коремни преси, ще трябва да бягат на разстояние 5 км и да плуват 100 м свободен стил и 25 м под вода. Командирът на ВМС контраадмирал Митко Петев анонсира националната информационна компания“Бъди войник“, която на 10 април се провежда във Варна с една много амбициозна, но и атрактивна програма за широката общественост. Тя включва разглеждане на минен ловец „Цибър“, който ще бъде на Морска гара от 12 до 14.30 ч. в сряда и ще бъде отворен за ученици, граждани, гости.

От 15 до 15.30 ч. ще се проведе динамичен показ за отвоюване на военен кораб, отвлечен от терористи, както и за спасяване на ранен военнослужащ по море. В демонстрацията ще участват бързоходна патрулна лодка, вертолет „Пантер“ от морската авиобаза „Чайка“. След това следва информационната борса и показване на въоръжение и бойна техника-лодка тип “RHIB”, водолазно оборудване, екипировка и др. На финала е концертът на Представителния ансамбъл на ВС и Националната гвардейска част и Представителният духов оркестър на ВМС в зала 1 на ФКЦ Варна.

До 25 април е срокът за подаване на документи от желаещите да се посветят на мъжката професия в бойния ни, уточни контраадмирал Петев.Следват три изпита, като с издържалите е предвидено и събеседване. Стартовата заплата за матросите е 900 лв., като допълнителните надбавки след това могат да стигнат до 20-25% от основното възнаграждение.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.