Внучката на Илиана Раева навърши 3 години (СНИМКИ)

Илиана Раева поздрави своята внучка за навършването й на 3-годишна възраст.

От снимките, споделени от самата Раева, се вижда как малката Илиана е затрупана с подаръци по повод празника й.

"Честит рожден ден на най-прекрасното нещо в живота ни - малката Илиана! Днес навършва 3 години! Да ни е жива, здрава, добра, умна и смела! Да има щастливо детство и живот истинско вълшебно приключение! Бог да я благослови и води по житейския и път!", написа художествената гимнастичка в Instagram профила си.

Майката на момиченцето също отбеляза празника в социалните мрежи, публикувайки дълъг и сантиментален пост.

"Честит 3-ти рожден ден, любов! Обичам те! С всяка следваща годинка от раждането си ти ни вдъхновяваш, допълваш и обожанието ми расте по неописуем начин", започна пожеланието си Виолета Сиракова-Коруджиева, която преди 2 месеца се омъжи за своята половинка и баща на малката Илиана Георги Коруджиев.

 

View this post on Instagram

 

Честит 3-ти рожден ден, любов! Обичам те! С всяка следваща годинка от раждането си ти ни вдъхновяваш, допълваш и обожанието ми расте по неописуем начин. Толкова си нежна, грижовна и любвеобилна... толкова умна и красива! За една година порасна и се промени в толкова много апсекти- толкова си самостоятелна!??? вече си малка дама! Случиха се толкова неща, че не мога да ги синтезирам в един пост- махна памперса и благодарение на теб и поучителения ти тон, още 6 деца се научиха... ( тъй като пишкате всички заедно ?), готвиш с мен, подреждаш с мен, СПАСИ МАЛКО КОТЕ и вдигна цяла улица на нокти, докато не го извадихме и дадохме на майката котка! Милионите целувки, които раздаваш ни разтапят и с тати нямаме търпение да се приберем при теб и да те гушкаме! Обичаш живота, любопитна си за трима, а най-смешното е че се шегуваш и послъгваш, а ние се пръскаме от гордост! Прекрасна си❤️ разказваш ни приказки, измисляш си песни, двете си танцуваме често пред огледалото, а най-уникалното е, че вече тримата гледаме любимите филми на Disney ... докрай? нахрани мечка с ябълка, язди пони и се научи да караш колело! Просто си малкият ни уникат! ❤️Пожелавам ти да си много здрава, все същата любопитка, да обичаш силно и да бъдеш обичана! Тати е моето слънце и звезди, а ти си нашата необятна вселена, в която циркулираме всички????? #birthdayprincess #3rdbirthday #happiestdayofmylife #27thoctober2016 #моетовсичко

A post shared by Violeta Sirakova-Korudzhieva (@violetasirakova) on

Коментари

Задължително поле