Войната в Украйна е част от план за изтребление на човечеството

Борба за надмощие

„Супер елитът“ се стреми да намали населението на Земята

На младежите умишлено им се насажда омраза към армията

Мнозина са чували понятието „златен милиард“ и за плановете на световния „елит“ да намали човешкото население до 500 милиона души. Какви ли не псевдонаучни хипотези не излагат лобистите на глобокрацията, за да оправдаят тези античовешки планове за „нов световен ред“. Тук е митичното „глобално затопляне“, което се предполага, че е виновно за свръхразмножаването на човечеството, и заплахата от икономически и екологични кризи с предстоящ тотален глад и т.н. Много обикновени хора просто не осъзнават това, но срещу човечеството е отприщена истинска война от глобалистите и корумпираните им слуги.

Юрий Петухов е руски писател, историк и философ.

Ето какво пише в книгата на Юрий Петухов „Произходът на Русите“: „В края на 2-ро хилядолетие се формира космополитен елит, който включва местни национално-държавни „елити“. Основната му цел е масовото изтребление на човечеството. В резултат на това, в продължение на няколко десетилетия държавите се превърнаха от защитници и пазители на своите народи буквално пред очите ни в бойци, в активни унищожители както на своите граждани, така и на гражданите на други държави.“

Петухов изрежда в книгата си и някой от основните методи за унищожаване. Един от тях е масова наркомания в световен мащаб и тоталната алкохолизация на човечеството. „Това оръжие за масово унищожение остава най-мощното и ефективно досега. През последните години прагът на запиване е намален до 10-12 години. Масово и с ускорени темпове се вихри детски и женски алкохолизъм“, пише руснакът.

Според него друг инструмент за намаляване на населението на Земята е  фармацията и въвеждането на религиозна вяра в „спасяващия“ ефект на лекарствата. Той е убеден, че хапчетата нарушават баланса и саморегулацията на организма, убиват човек или го превръщат в наркоман, а антидепресантите и невролептиците разрушават мозъка, което е директно убийство на хора.

Храната ни убива

Повсеместно въведената диета от храна с витамини, „генетични“ добавки, заместители и консерванти, води до разрушаване на имунната система, дисбаланс на тялото, тежки хронични заболявания, предавани по наследство (т.е. изтребление за следващото поколение), твърди Петухов.

Руснакът пише и против обща пропаганда на абортите и контрацепцията. „От незапомнени времена убийството на човешки ембриони се смята за държавно престъпление и тежък грях, тъй като се убиват живи деца, бъдещето на човечеството. През последните три десетилетия за първи път в световната история самите държави започват да налагат политика на тотален аборт и контрацепция.“

Петухов е убеден, че дори в проституция се налага един привлекателен образ на труженичките, показани като жени, водещи луксозен, независим и красив начин на живот, без да се споменава за ранната смърт, алкохолната зависимост, наркомания, венерическите и психични заболявания, СПИН - тоест изтребление.

Друг важен инструмент е пацифизмът. Петухов твърди, че с всички средства на младежите се насажда непримирима омраза и страх към армията. „Пацифизмът е едно от най-ефективните оръжия за унищожаване на младежта, тъй като според статистиката на хиляда млади мъже, служещи в армията, се падат в пъти по-малко смъртни случаи, отколкото на техните връстници в цивилния живот - жертви на наркомания, престъпност, алкохолизъм. Човек, който служи в армията, има по-голям шанс да оцелее, отколкото този, който си остава у дома.“

И в тази връзка руснакът смята, че умишлено се създават изкуствени огнища на „конфликти“ като Афганистан, Чечения, Украйна. „Тези конфликти могат да бъдат решени в рамките на две-три седмици, но от години се използват като отличен инструмент за унищожаване предимно на млади хора в репродуктивна възраст.“

Да си гей е модерно

Той споменава и за изкуствено въведените еднополови „бракове“, педерастията и лесбийство. „Харчат се огромни пари за внушаване на учениците, че да си хомосексуалист, лесбийка, перверзник не само не е неморално, физически опасно, а напротив: това е естествено, модерно, готино и либерално. Върви световна пропаганда за въвеждането на красиво звучащи “гей”, “бисексуален”, “нетрадиционен”, казва писателят.

Петухов смята, че днес практически имаме отсъствие на здравеопазване, а болните и особено възрастните просто се убиват в болниците за напълно лечими болести. „Сегашната имитация на „здравна система“ допринася за унищожаването на стотици хиляди от тези, които все още могат да се възстановят и оцелеят, но са отслабени; всъщност те просто са довършени на принципа „по-малко хора, повече кислород“, пише руснакът. По думите му, именно с тази цел се създават в лаборатории и се разпространяват епидемии от нелечими болести - СПИН, Ебола, SARS и др.

Писателят е категоричен, че “свръх елитът” панически бърза с окончателното решение на проблема, с изтребването на човечеството. И не само във връзка с наближаващата „криза на пренаселването“, но и в осезаемия чудовищен страх, че неговите планове могат да бъдат разкрити и новите Нюрнбергски процеси да доведат до ликвидирането на самия „елит“ и неговите престъпни слуги. „Повечето хора все още не са готови да приемат истината за реалния облик на „силните на този свят”, но рано или късно хората ще отворят очи и ще се разбунтуват“, убеден е Петухов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения