Волен Сидеров: Не виждам смисъл да оставам в този парламент

Не виждам смисъл да оставам като депутат в този парламент, мами избирателите, които гласуваха за Обединени патриоти, защото не изпълняваме обещанията си. Това обяви пред БТВ лидерът на "Атака" (част от коалицията Обединени патриоти) Волен Сидеров.

Той вини за неизпълнението на обещанията коалиционните си партньори - НФС и "Атака". Твърди, че е сменен като председател на парламентарната група на коалицията с измама.

Сидеров се надява днес да се състои политически съвет на коалицията, за да се изясни въпроса за неговото отстраняване от поста. Относно сделката за изтребителите F-16 той коментира, че с нея ще отворим 4000 работни места в САЩ вместо да ги отворим в България.

"САЩ дори не свалят визите за България, третират ни като някакви опасни хора, а се тръби за нашето велико партньорство. Казват: плащайте накуп и няма да мрънкате, а ние евентуално ще ви доставим самолетите. Ако през 2015 г. бяхме реализирали проекта "Южен поток" щяхме да имаме в хазната 2 млрд. лв., а сега ги даваме на САЩ" каза още лидерът на "Атака".

Според Сидеров хакерската атака срещу НАП е част от днешната действителност и се вдига излишно много шум.

Коментари

Задължително поле