Омбудсманът: Ще наблюдавам с повишено внимание сделката за ЧЕЗ

Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Пътят Асеновград–Пловдив става магистрален през лятото

Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 февруари 2018

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Кашата с касата се забърка здраво До понеделник смятат дълговете към чужди фондове, данните на шефа на НЗОК не били верни

Вандали изпотрошиха над 40 коли в Пловдив

Ето кои институции ще проверяват сделката за ЧЕЗ

32 цивилни са загинали при бомбардировките на Източна Гута днес

Туристическите пакети ще поскъпнат 2-3 пъти Българинът се стяга за патриотични екскурзии за 3 март

Гинка Върбакова, която купи активите на ЧЕЗ: Нашите намерения са за отговорно отношение към милионите клиенти

Трите момичета, държани затворени в „Люлин”, никога не са ходили на училище

Връчват дипломите в АМТИИ-Пловдив

Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство (АМТИИ) в Пловдив ще проведе днес от 11 часа церемонията по тържественото връчване на дипломите за висше образование на випуск-2016.amtii-1

Абсолвенти от 11 бакалавърски и 20 магистърски програми ще излязат на сцената в концертната зала на АМТИИ в ритуални тоги, шапки и шалове, за да получат дипломите, като редът на връчванeто им ще започне с пълните отличници от курса на обучение, държавните изпити и общия бал от дипломата. По време на церемонията ще бъде представено и осветено новото знаме на академията, а от името на съвета на настоятелите на АМТИИ ще бъде връчена награда на студент с изключителни постижения по време на следването.

На тържеството са поканени кметът на Пловдив Иван Тотев, пловдивският митрополит Николай, председателят на бюджетната комисия на Народното събрание Менда Стоянова, бивши преподаватели и възпитаници на АМТИИ, хора на изкуството и духа от Пловдив и страната.

amtii-2

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Честито! Днес учените са къде черни овци къде роби на обществото…

  2. Интересно как МОН всеки ВУЗ със съмнителна репутация кръщава академия. Висшата милиционерска школа -Симеоново стана Академия на МВР (сигурно за това, че там е учил Вождът на РБ – Б.Б.) , бившата Търговска гимназия – Свищов стана Стопанска академия, Школата за музикално и танцово изкуство – Пловдив стана Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство (АМТИИ). Хайде музика и танци – хора и ръченици – добре, ама кога пък се захванахте с изобразително изкуство? Внучката и внукът ми се опитват да рисуват. Да взема да разкрия една Академия за начеващи дарования на 3-5-годишна възраст?!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.