Връщате стари мебели – дават ви до 50 отстъпка за нови

Ако върнете старите мебели в магазина, можете да получите за тях, според състоянието им, до 50 на сто отстъпка от цената за нови такива. Зелената инициатива за е на веригата Икеа, но засега кампанията е валидна само във Великобритания и Ирландия, съобщава CNN. Офертата ще бъде валидна от 27 ноември, а за да получат намаление за бъдещи покупки старите мебели, предавани в магазините на веригата трябва да са изцяло сглобени.

Отстъпката от 50 на сто за нова покупка ще е само за оценени като нови и в добро състояние върнати използвани мебели. За тези в „много добро“ състояние собствениците ще получават отстъпка от 40 на сто, а за твърде използваните – намаление от 30 на сто.

Получените отстъпки ще бъдат давани чрез ваучери, които няма да имат срок на годност и могат да бъдат използвани при нужда, а не веднага. Веригата обяви, че пандемията всъщност е увеличила драстично онлайн продажбите й с 45 на сто, тъй като хората масово превръщали домовете си в офиси и оборудвали училищни кътове. Затова имали нужда от нови мебели. От август 2019 г. до същия месец на тази онлайн посещенията в сайта на веригата са били над 4 милиарда.

Коментари

Задължително поле