Всички искат Хазал Кая и Чаатай Улусой заедно

Бурак Дениз e новият екранен партньор на актрисата

Фенове, които всеки месец правят най-дискутираната в Twitter класация - Trend Top искат да гледат актьорите Хазал Кая и Чаатай Улусой в нов филмов проект. Това желание бе подсилено от признанието на Хазал за едно индийско списание: "Бих искала да играя отново с Чаатай Улусой в телевизионен сериал."

Двамата млади турски актьори станаха известни като екранна двойка и по света, след участието си в успешната телевизионна поредица "Огледален свят" без да са очаквали подобен зрителски интерес. Сега турските продуценти обаче се опасявали, че те ще бъдат приемани единствено като Фериха и Емир - главните образи, в които се превъплътиха в "Огледален свят" и затова не искат да рискуват да ги съберат отново в общ проект.

Сега актрисата се снима е сериала "Нашата история" . Продукцията с Хазал Кая от „Огледален свят“ и „Забраненият плод“ и Бурак Дениз от „Кварталът на богатите“ тръгва на 14-и септември 2017-а в Турция в ефира на FOX. Поредицата е римейк на английския хит „Безсрамници“, продължил цели 11 сезона.

Според зрителски коментари, Хазал Кая и Бурак Дениз все още не са достигнали категорията - перфектна двойка, въпреки интересния сценарий. Филиз (Хазал Кая) е младо момиче и най-голяма дъщеря в семейство с пет деца и баща алкохолик Фикри (Реха Йозджан). Когато са били малки, майката на децата си е тръгнала и ги е оставила на грижите на баща им. Пораствайки обаче, Филиз освен сестра, става и като майка за по-малките си братя и сестри. Въпреки трудностите, тя се справя, не се оплаква и е здраво стъпила на земята. Един ден Филиз среща Баръш (Бурак Дениз) - младеж от богато семейство, като двамата се влюбват един в друг. Докато Баръш се бори за сърцето на Филиз и да стане част от голямото й семейство, тя отрича и не иска да приеме чувствата си към него, смятайки, че в и без това трудния й живот няма място за любов.

Снимките на "Нашата история" продължават, а междувременно Чаатай Улусой изигра главна роля в криминалната поредица "Отвътре", а този месец влиза в друг нов проект - "Черен въглен", така, че не е възможно двете звезди да се срещнат скоро в общ проект.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали