Въвеждат ограничения в движението в София заради изборите

Въвеждат се промени в организацията на движение във връзка с изборите за народни представители, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

От 7.00 часа на 26 март до приключване на транспортирането и предаването в ЦИК на изборните книжа се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. "Княз Александър Първи" между ул. "Московска" и бул. "Цар Освободител".

От 19.00 часа на 25 март до приключване на транспортирането и предаването на изборните книжа и материали от районните избирателни комисии в страната в ЦИК поетапно ще се ограничава движението по бул. "Цар Освободител" между ул. "Г. С. Раковски" и бул. "Княз Ал. Дондуков".

Допълнителни промени в движението се въвеждат с оглед организацията на международния пресцентър. От 9.00 часа до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на ул. “Георги Марков“ между локалното пътно платно на бул. “Цариградско шосе“ и ул. “Владимир Василев“, с изключение на техниката на телевизионните екипи, отразяващи пресконференцията в международния пресцентър в БТА.

Коментари

Задължително поле