"Възраждане": Няма да се съобразяваме с нарежданията на институции, подвластни на чужди агенти

"Конституционният съд  погази Конституцията -  основният  закон на страната. Беше погазена демокрацията и правото на 604 000 български граждани  на избор и глас. Призоваваме МВР да се подчинява  на законите в България и на българските граждани, чийто застъпник се явява "Възраждане".

Това се казва в изявление на партия "Възраждане" във връзка с позицията на МВР по повод протестите на ГКПП Лесово, ГКПП Йовково, ГКПП Калотина, организирани от партията.

"След извършеното закононарушение от страна на Конституционния съд и Народното събрание,  всяка една държавна институция, контролирана от управляващите в момента, представлява само и единствено себе си, а не българския  народ,  и е в ръцете на чуждите агенти. Това в пълна сила се отнася и за МВР.  

"Възраждане" няма намерение да се съобразява с нарежданията на институции, подвластни на чужди агенти. "Възраждане" призовава  всички български  граждани да последват нашия пример и да спрат да изпълняват  разпорежданията  на антинародната агентура", заявяват от "Възраждане".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика